FOLLOW US: facebook twitter

Ο Κανάνι αποχαιρέτησε τον Πανηλειακό και πήγε στον Ξενοφώντα

Ημερομηνία: 11-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Λέντι Κανάνι μετά από 5 χρόνια αποχαιρέτησε και αυτός τον Πανηλειακό Α.Ο.. Ο 24χρονος μπακ-χαφ μέσω ανάρτησής του ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, συμπαίκτες, προπονητές αλλά και τους φιλάθλους καθώς και τον Γιώργο Λαμπρόπουλο.

Ο Κανάνι έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήρθε η στιγμή που δυστυχώς κλείνει ένας κύκλος ιστορίας για την ομάδα μας, τον Πανηλειακό μας. Είμαι ευγνώμων που είχα μια τέτοια συνεργασία, 5 χρόνων, στην οποία υπήρξαν διαφορά συναισθήματα αλλά και η εμπειρία του πρωταθλήματος-ανόδου-υποβιβασμού! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους φιλάθλους που ήταν πάντοτε δίπλα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω στον Γιώργο Λαμπρόπουλο που ήταν πάντα δίπλα μου αλλά και για την άψογη συνεργασία μας! Ελπίζω κάποια στιγμή να ξανασταθεί η ομάδα στα πόδια της και να την δούμε όπως της αξίζει».

Την περσινή σεζόν ο Κανάνι είχε 17 συμμετοχές και 2 γκολ με τον Πανηλειακό στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Ο ταχύτατος φουλ-μπακ θα παίξει στον Ξενοφώντα Κρεστένων τη νέα σεζόν, αφού επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Φωτο: Vaggelis Dimitropoulos

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot