FOLLOW US: facebook twitter

Ο ιατρός Θ. Θεοδωρακόπουλος συμπορεύεται με τον Γ. Λυμπέρη!

Ημερομηνία: 11-08-2023 | Συντάκτης:

Υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος με την παραταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»


Καταξιωμένοι επιστήμονες, με σημαντική παρουσία στην τοπική κοινωνία, ενεργοί πολίτες με συμμετοχή στα κοινά και εμπειρία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, μπαίνουν στην πρώτη γραμμή ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο ιατρός γαστρεντερολόγος-ηπατολόγος Δρ. Θεόδωρος Θεοδωρακόπουλος, που ζει και εργάζεται στην Αμαλιάδα, με πλούσιο βιογραφικό, συστρατεύεται στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχει επιδείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον τόπο και έχει εκφράσει την πρόθεσή του να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις και αυτό εκφράζεται μέσα από την υποψηφιότητά του.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών με αντικείμενα στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας και στις Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων στους Διοικητικούς και Αναπτυξιακούς Τομείς. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πηνειού. Παντρεμένος με την ιατρό πνευμονολόγο Προφίρ Σιμόνα, η οποία υπηρετεί στην Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας. Έχουν δύο κόρες, την Αλεξάνδρα η οποία είναι στο 2ο έτος Ιατρικής και την Γωγώ, μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου στο 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας.

«Με τον Θοδωρή γνωριζόμαστε χρόνια, γνωρίζω τις ανησυχίες του και την διάθεσή του να προσφέρει στον τόπο και είναι τιμή που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο για να πορευτούμε μαζί στη νέα Δημοτική Αρχή» τόνισε ο κ. Λυμπέρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot