FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γ. Γεωργιόπουλος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού της ΚΕΔΕ & μέλος της Επιτροπής Οικονομικών ο Π. Γιαννακόπουλος

Ημερομηνία: 23-01-2020 | Συντάκτης:

Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού της ΚΕΔΕ, με πρόεδρο της Επιτροπής  τον Χρήστο Τεντόμα – πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων- ορίστηκε χθες ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος .

Μια σημαντική εξέλιξη  που έχει τον δικό της συμβολισμό για την Αρχαία Ολυμπία που  μπορεί πλέον να αρθρώνει μέσω του δημάρχου της θεσμικά πλέον, το δικό της λόγο στον Πολιτισμό στην Ένωση Δήμων Ελλάδας. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, καθοριστική  ήταν σε αυτήν την περίπτωση η  στήριξη προς το πρόσωπο του κ. Γεωργιόπουλου, του δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη ως μέλους του ΔΣ της ΚΕΔΕ καθώς πέρα από το ότι είναι και οι δυο Ηλείοι δήμαρχοι είναι και μέλη της ίδιας παράταξης, του Αυτοδιοικητικού Κινήματος της ΚΕΔΕ.

Επίσης να σημειώσουμε ότι και ο πρώην αντιδήμαρχος Ολυμπίας και δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Γιαννακόπουλος, ορίστηκε μέλος της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΕ και επομένως η Αρχαία Ολυμπία έχει την δική της εκπροσώπηση και σε αυτήν την Επιτροπή που είναι εξίσου σημαντική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος