FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γ. Γιαννόπουλος και ο Χρ. Νέγκας με τον Δ. Κράλλη

Ημερομηνία: 27-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85306″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Ήλιδας Δημήτρη Κράλλη και την παράταξη «ΗΛΙΔΑ- ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ» συμμετέχουν ο εκπαιδευτικός Γιάννης Γιαννόπουλος και ο Χρήστος Νέγκας.

Ο κ. Γιαννόπουλος επισήμανε:  «Στον ∆ήμο Ήλιδας είναι πια καιρός να ακουστεί η φωνή των δημοτών, να σταματήσει ο πεσιμισμός που οδηγεί σε αδράνεια, να προταχθεί το συλλογικό όφελος αντί της ατομικής εξυπηρέτησης. Σε αυτόν τον αγώνα χρειάζεται  να συγκρουστούμε με την αναποτελεσματικότητα και την αδράνεια των δημοτικών αρχών στην πόλη και τα χωριά μας. Να ανατρέψουμε αυτή τη θλιβερή εικόνα  που διαμόρφωσαν οι γνωστές  ομάδες εξυπηρέτησης συμφερόντων. Στην προσπάθεια αυτή για τη δημιουργία ενός προοδευτικού μετώπου ενάντια στην παρακμιακή λογική του χθές,  συμμετέχω στην  παράταξη “ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ”  που με ένα φιλόδοξο σχέδιο δράσης για την αναγέννηση της Ήλιδας και με σεβασμό στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών,  δίνει ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας».

Με τη σειρά του, ο Χρήστος Νέγκας τόνισε ότι αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά το αυτοδιοικητικό κάλεσμα του οραματιστή δημάρχου, Δημήτρη Κράλλη, να συμμετέχει στην πλατιά κοινωνική συμμαχία της δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ».

«Οι νέοι άνθρωποι και οι υγιείς κοινωνικές δυνάμεις που συστρατευόμαστε σε αυτή την αυτοδιοικητική μάχη τολμάμε και αλλάζουμε τον οικονομικό-κοινωνικό –πολιτιστικό χάρτη του δήμου μας, χτίζοντας την Ήλιδα του μέλλοντός μας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot