FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γ. Αναστόπουλος αγωνιστής της ζωής υποψήφιος με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Ημερομηνία: 04-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85850″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Γιάννης Αναστόπουλος, έμπορος λιανικής πώλησης , φρούτων και λαχανικών από την Βάρδα , σπουδαστής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βάρδας, αγωνιστής της ζωής στην δύσκολη πραγματικότητα , τολμά να συμμετέχει. Είναι μαζί μας στην προσπάθεια για μια νέα εποχή, με ελπίδα για ένα Δήμο που θα αγκαλιάζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες , ένα Δήμο που θα είναι πραγματικός αρωγός του καθημερινού αγώνα για επιβίωση όλων όσων έχουν ανάγκη.

Παναγιωτόπουλος Γιώργος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Είμαι μαζί με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο. Συμπορεύομαι στην προσπάθειά του για ένα Δήμο που θα αγκαλιάζει όλους τους πολίτες του. Που δεν θα κάνει διακρίσεις σε κανέναν. Ένα Δήμο που θα βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ένα Δήμο που θα αναγνωρίσει τις ιδιαιτερότητες και θα πράξει το αυτονόητο. Θα βοηθήσει στην βελτίωση της ζωής μας και θα λειτουργεί με κοινωνική ισοτιμία. Θα αγωνιστώ να τα καταφέρουμε για μια καλύτερη ζωή που τόσο έχουμε ανάγκη.

Με την αγάπη μου σε όλους

Γιάννης Αναστόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  με τον συνδυασμό «Απόφαση Δημιουργίας» του Γιώργου Παναγιωτόπουλου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot