FOLLOW US: facebook twitter

Ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης γιόρτασε την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ημερομηνία: 26-03-2023 | Συντάκτης:

Με την απαιτούμενη λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική μας Επέτειος και στον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης με επίκεντρο των εκδηλώσεων τα Λεχαινά, τη Βάρδα και την Ανδραβίδα.

Στα Λεχαινά, η δοξολογία εψάλλη στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου παρουσία των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, της περιφέρειας και των τοπικών αρχών και φορέων, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του ΓΕΛ κα Αναστασία Λαζαράκη. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων και στη συνέχεια η Φιλαρμονική Λεχαινών με επετειακά εμβατήρια άνοιξε την μεγάλη μαθητική παρέλαση και στη συνέχεια θα γίνει η παρέλαση. Μετά το πέρας της θα πραγματοποιηθεί μικρή δεξίωση στο β’ όροφο του Δημαρχείου.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις έγιναν και στην Ανδραβίδα όπου η δοξολογία εψάλλη στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά και στη Βάρδα όπου η δοξολογία τελέτστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος. Μετά την κατάθεση στεφάνων ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση και στις δυο πόλεις., όπου πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους μαθητές που παρέλασαν με καμάρι και χάρη.

Επίσης ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης , τίμησε την Επέτειο της 25ης Μαρτίου με την εκδήλωση «…στιγμές της επανάστασης του ’21…», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ανήμερα της 25 Μαρτίου, στην πλατεία Αγία Σοφίας στην Ανδραβίδα. Η εξαιρετική αυτή επετειακή εκδήλωση διοργανώνεται από κοινού με τον Σύλλογο Φίλων του Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας «Η ΕΣΤΙΑ” και συμμετείχαν πολλοί τοπικοί σύλλογοι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος