FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης γίνεται ο πρώτος «πράσινος» Δήμος στην Ηλεία!

Ημερομηνία: 01-12-2023 | Συντάκτης:

10 νέα ηλεκτρικά οχήματα στον δημοτικό στόλο 

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης συνεχίζει με σταθερά και στοχευμένα βήματα την μετατροπή του στον πρώτο «πράσινο» Δήμο της Ηλείας, σύμφωνα με το όραμα του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα. Ο Δήμος παρέλαβε 10 ηλεκτρικά οχήματα που αναβαθμίζουν τον στόλο του και τον κάνουν ακόμα πιο φιλικό προς το περιβάλλον. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης απέκτησε τρία ηλεκτρικά σάρωθρα, δύο ηλεκτρικά οχήματα με σταθερή καρότσα, ένα ηλεκτρικό ανατρεπόμενο όχημα, ένα ηλεκτρικό μικρό pick-up, ένα ηλεκτρικό καλαθοφόρο όχημα, ένα ηλεκτρικό βαν με εξοπλισμό κινητού συνεργείου και ένα ηλεκτρικό επιβατηγό όχημα. Παράλληλα, τοποθετούνται πέντε Σταθμοί Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων  για τις ανάγκες της λειτουργίας τους. 

Η απόκτηση των οχημάτων καθώς οι σταθμοί φόρτισης χρηματοδοτήθηκαν από Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μετά την ένταξη του έργου «Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης» στο μέτρο ΑΤΙ2 Ηλεκτροκίνηση, με προϋπολογισμό 1.167.758,84 ευρώ.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας τόνισε: «Κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς έναν πράσινο και σύγχρονο Δήμο. Ο στόλος μας αναβαθμίζεται, το ενεργειακό μας αποτύπωμα μειώνεται, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες βελτιώνεται!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος