FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δημήτρης Λευκαδίτης υποψήφιος με την «Απόφαση Δημιουργίας»

Ημερομηνία: 07-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”83907″ img_size=”full”][vc_column_text]Όταν την αυτοδιοίκηση την υπηρετούν πρόσωπα με το ήθος, την εμπειρία, την αποτελεσματικότητα και την διάθεση προσφοράς στο θεσμό και στην κοινωνία, τότε πράγματι είμαστε κοντά στη νίκη για την αλλαγή στον τόπο μας. Ο Δημήτρης Λευκαδίτης, δοκιμασμένος μαχητής της ακηδεμόνευτης, ανεξάρτητης και αποτελεσματικής τοπικής αυτοδιοίκησης,  είναι μαζί μας στην προσπάθεια για μια νέα αρχή στον Δήμο μας. Είναι πλέον ορατό ότι μπορούμε να προλάβουμε , να  κερδίσουμε το μέλλον για τους νέους , για όλους τους συμπολίτες μας που αγωνιούν και περιμένουν. Εμείς μπορούμε.

Παναγιωτόπουλος Γιώργος

Υποψήφιος Δήμαρχος

“Αγαπητοί συνδημότες

Η φωτογράφισή μου στην πύλη του Κάστρου Χλεμούτσι, του Βιγλάτορα του Ιονίου και του Ηλειακού κάμπου, μαζί με τον ΑΞΙΟ Αρχηγό της παράταξης μας «Απόφαση Δημιουργίας» Γιώργο Α. Παναγιωτόπουλο, υποδηλώνει και συμβολίζει δύο πράγματα. Πρώτον, τον σεβασμό και την αγάπη μας, εις παν ότι αποτυπώνει ιστορικές μνήμες, ενταγμένες στην ιστορική διαχρονικότητα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και δεύτερον την αντιμετώπιση και την παρακολούθηση των τεκταινομένων στην πορεία προς τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Μαΐου 2019  από ένα τέτοιο ύψος, που μας επιτρέπει να έχουμε καθαρή εικόνα χωρίς να «λεκιαζόμαστε» από αυτά που ακούμε και μαθαίνουμε.

ΨΗΦΙΣΤΕ λοιπόν την παράταξή μας, για να κυριαρχήσουν ο ορθολογισμός , η ευθύνη, η σωστή ιεράρχηση στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής χωρίς τοπικισμούς , στον πρωτογενή , δευτερογενή και τριτογενή τομέα με μοναδικό στόχο την μεγιστοποίηση της απόδοσης σε κάθε προϊόν του Δήμου μας, προκειμένου οι νέοι μας να δημιουργούν και να μένουν στον τόπο μας.”

Με ιδιαίτερη εκτίμηση σε όλους

Λευκαδίτης Δημήτρης[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot