FOLLOW US: facebook twitter

Βράβευση ΕΕΕΕΚ Πύργου για το χρυσό στους Special Olympics από Περιφέρεια & δήμο Πύργου: Τίμησαν τους «χρυσούς» νικητές της ζωής

Ημερομηνία: 24-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

  • Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου στην πρώτη θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics

  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Τα παιδιά διακρίθηκαν γιατί είχαν το σθένος και τη θέληση»

Τους μεγάλους μαχητές της ζωής, τα «χρυσά» παιδιά του ΕΕΕΕΚ Πύργου, που πρόσφατα ανέβηκαν στο πιο ψηλό βάθρο στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics, στο ομαδικό άθλημα Bocce, που διεξήχθησαν  στο Λουτράκι, τίμησε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Ο κ. Αντωνακόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του, τους μαθητές Παναγιώτη Αττίκο, Νίκο Ζαχαρόπουλο, Μαρία-Έλλη Γερασιμοπούλου και Δημήτρη Κουτουκό, συνοδευόμενους από τη διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου Αγγελική Πετρόγιαννη, την υποδιευθύντρια Παναγιώτα Τάγαρη και την εκπαιδευτικό-προπονήτρια των παιδιών Χριστίνα Ηλιάδου. Συνεχάρη τα παιδιά για το σπουδαίο τους επίτευγμα καθώς και τις εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και τον καθημερινό τους αγώνα να προσφέρουν στους μαθητές ό,τι καλύτερο, με την συμμετοχή του σχολείου σε πολλά εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

 * Ο δήμαρχος Πύργου πρόσφερε ένα τιμητικό μετάλλιο και ένα κύπελο στους ξεχωριστούς «χρυσούς» αθλητές. «Τα παιδιά που είναι σήμερα κοντά μας, είναι μεγάλοι αγωνιστές της καθημερινότητας. Έχουν κερδίσει αγώνες με πολλά εμπόδια και συνεχίζουν με δύναμη.  Διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, γιατί είχαν το σθένος και τη θέληση να κερδίσουν», δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος και έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας: «Είμαστε όλοι ίσοι, ο καθένας με την διαφορετικότητά του. Κάθε πολίτης, κάθε άνθρωπος, κάθε πλάσμα που ο Δημιουργός έστειλε στη γη, έχει απεριόριστες δυνατότητες να κάνει πράγματα που αν του δώσεις τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες θα το αποδείξει. Τα παιδιά απέδειξαν ότι μπορούν. Φιλοδοξούμε να οργανώσουμε και εμείς μια αντίστοιχη αθλητική συνάντηση. Έχουμε τη βούληση να δίνουμε ευκαιρίες. Γιατί, δυστυχώς περνά η ζωή χωρίς να δίνουμε ευκαιρίες σε πολλούς ανθρώπους, κι από αυτό, χαμένη βγαίνει μόνο η κοινωνία».

 – Η κ. Πετρόγιαννη μίλησε με ιδιαίτερη υπερηφάνεια για τους αθλητές του σχολείου, για τις εκπαιδευτικούς με τον τιτάνιο, όπως δήλωσε, αγώνα τους,  και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύργου για την πρωτοβουλία του να τιμήσει τα παιδιά. «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τους μαθητές μας και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά. Παρά τις ελλείψεις που έχει το σχολείο, καταφέραμε αυτή τη μεγάλη διάκριση. Προσωπικά νιώθω πολύ υπερήφανη γι’ αυτή την επιτυχία. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Πύργου για την πρωτοβουλία του να τιμήσει τα παιδιά και τη συνεχή στήριξή του στο σχολείο μας. Του εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στους αγώνες που δίνει».


Βράβευση από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δ. Νικολακόπουλο

Τους μαθητές του Εργαστηρίου  Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης   (ΕΕΕΕΚ)  Πύργου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, στο ομαδικό άθλημα Bocce στους Πανελλήνιους  Αγώνες  Special OlympicsHellas που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας βράβευσε χθες στην Π.Ε. Ηλείας ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού,Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Το παρόν έδωσαν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,Ανδρέας Ζέρβας,η Διευθύντρια του ΕΕΕΚ Πύργου,Αγγελική Πετρόγιαννη, η υποδιευθύντρια,ΠαναγιώταΤάγαρη, η προπονήτρια, Χριστίνα Ηλιάδου και οι πανελλήνιοι πρωταθλητές,Παναγιώτης Αττίκος, Μαρία – ΈλληΓερασιμοπούλου , Νίκος Ζαχαρόπουλος και Δημήτρης Κουτουκός, οι οποίοι βραβευτήκαν και από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού.

 Ο κ. Νικολακόπουλος  δήλωσε ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια για την μεγάλη αυτή  νίκη στους Πανελλήνιους  Αγώνες  Special OlympicsHellas που έφεραν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι μαθητές του Εργαστηρίου  Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης   (ΕΕΕΕΚ)  Πύργου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού τόνισε πως:« Η βράβευση αυτή είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει η Περιφέρεια μας για να τιμήσει την προσπάθεια αυτών των παιδιών που αποδεικνύουν  καθημερινά την θέληση για ζωή και συμμετοχή στον αθλητισμό ,που είναι δικαίωμα όλων, και που όπως απέδειξαν μέσα από πίστη και σκληρή δουλεία έρχονται και τα ανάλογα αποτελέσματα , στην προκείμενη περίπτωση το χρυσό μετάλλιο»

Ακόμα, ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρη και τις κυρίες Πετρόγιαννη , Τάγαρη και Ηλιάδου για το έργο και την συνεισφορά τους τόσο στα παιδιά αλλά όσο και στην προσπάθεια τους  να κρατήσουν σταθερά ενεργό και όσο το δυνατόν πιο δραστήριο το  Εργαστηρίου  Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης   (ΕΕΕΕΚ)  Πύργου.

Τον λόγο πήρε και η κ. Πετρόγιαννη η οποία με την σειρά της ευχαρίστησε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού για την τιμή και την βράβευση των μαθητών ενώ πρόσθεσε και την ευχαριστία της για την αρωγή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε όλους τους αγώνες που αφορούν το Εργαστήριο  Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης   (ΕΕΕΕΚ)  Πύργου.

Η κ. Διευθύντρια τόνισε την περηφάνια όλων για την νίκη αυτή αλλά και την απόδοση των αθλητών ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους όσους συντέλεσαν και βοήθησαν στην νίκη αυτή.

Ακολούθησε και η τοποθέτηση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης κ. Ζέρβα  ο οποίος συμμετείχε στην βράβευση και δήλωσε ιδιαίτερη χαρά για την επιτυχία του Εργαστηρίου  Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης   (ΕΕΕΕΚ)  Πύργου  ειδικά τους πρώτους μήνες της θητείας του. Ο κ. Ζέρβας συνεχάρη και αυτός τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την μεγάλη τους επιτυχία ενώ ευχαρίστησε και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού που τίμησε τους μαθητές με αυτή την συμβολική πράξη της βράβευσης.

Οι φετινοί Πανελλήνιοι  Αγώνες  Special OlympicsHellas πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι Κορινθίαςκαι συμμετείχαν πάνω από 900 αθλητές οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο SportsCamp για την διαμονή , τις προπονήσεις αλλά και την διεξαγωγή των αγώνων με τους χρυσούς πρωταθλητές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για αυτήν τους την εμπειρία και να ανυπομονούν για την επόμενη συμμετοχή τους στους αγώνες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot