FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δήμαρχος Ήλιδας, Γ. Λυμπέρης, στη Λευκή Νύχτα: «Η Αμαλιάδα είναι εδώ, είναι ζωντανή…»

Ημερομηνία: 20-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

«Η Αμαλιάδα είναι εδώ, είναι ζωντανή…» με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης έδωσε το στίγμα της 5ης ‘Λευκής Νύχτας’ στην Αμαλιάδα, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου, με πολίτες κάθε ηλικίας να κατακλύζουν την αγορά της πόλης, κάνοντας τα ψώνια τους σε καλές τιμές και απολαμβάνοντας μουσικές στιγμές.

Ο κ. Λυμπέρης απευθυνόμενος στους πολίτες, ανέφερε ότι η ‘Λευκή Νύχτα’, με την συνδρομή του δήμου γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη και επέστρεψε πιο δυναμικά μετά τα χρόνια της πανδημίας, επισημαίνοντας ότι η ‘ψυχή’ μιας πόλης είναι το εμπόριό της και παρότρυνε και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Φώτη Νικολόπουλο η ουσία αυτής της βραδιάς να αποτυπώνεται πάντα και με καλές τιμές από τους καταστηματάρχες. Επεσήμανε δε ότι ο δήμος θα είναι πάντα αρωγός.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας στη συνέχεια, μαζί με αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξής του «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», περπάτησαν στην αγορά της πόλης και συνομίλησαν με καταστηματάρχες και πολίτες και έζησαν τον παλμό της βραδιάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot