FOLLOW US: facebook twitter

Ο Αθανασόπουλος τεχνικός διευθυντής στη Θύελλα

Ημερομηνία: 18-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Πύργος F.C. πέρα από την μεταγραφή του «Φίγκο» ανακοίνωσε πως τεχνικός διευθυντής συνεχίζει ο Λάκης Αθανασόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Θύελλα και έπαιξε στην Εθνική Παίδων και Νέων. Ο Λάκης Αθανασόπουλος έφτασε να αγωνιστεί μέχρι και στη Β΄ Εθνική με τον Πανηλειακό, ενώ ως προπονητής έχει θητέψει σε Π.Φ.Ο. Πανόπουλου (πρωταθλητής Ηλείας και πρωταθλητής στην τότε Δ΄ Εθνική), στον Ενιπέα Λαντζοΐου, στην Κ17 του Πανηλειακού, αλλά και στη Θύελλα τη σεζόν 2016-2017. 

Επιπλέον, η Θύελλα ανακοίνωσε πως την θέση του φυσικοθεραπευτή ανέλαβε ο Γιώργος Καποτάς.

Η ανακοίνωση της Θύελλας: «Η Θύελλα Πύργος F.C. ανακοινώνει πως στη θέση του τεχνικού διευθυντή συνεχίζει για τρίτη σερί σεζόν ο Λάκης Αθανασόπουλος, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την ομάδα μας την σπουδαία καριέρα του. Ο κ. Αθανασόπουλος έχει συμβάλει και αυτός από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στις πολύ καλές πορείες της ομάδας μας τα δύο τελευταία χρόνια.

Επίσης, φυσικοθεραπευτής στην ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Γιώργος Καποτάς.

Η Διοίκηση της Θύελλα Πύργος F.C. εύχεται σε αμφότερους να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν και να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος