FOLLOW US: facebook twitter

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στην Ε.Α.Α.Ν. Ηλείας

Ημερομηνία: 13-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ) Ηλείας επισκέφθηκε ο Αρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης κατά την παραμονή του στην πόλη με αφορμή τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους.

Ο Αρχηγός του Λ.Σ. συνοδευόταν από τον Διοικητή της 5ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. Θεοφάνη Κούρκουλο και στελέχη του Λιμεναρχείου Κατακόλου. Μάλιστα στο Παράρτημα είχαν προσέλθει να τον συναντήσουν (μέσα σε αμοιβαίο κλίμα συγκίνησης) αρκετοί ε.α Συνάδελφοι του Λ.Σ. που είχαν υπηρετήσει μαζί του την περίοδο 1999 – 2001 στο Λιμεναρχείο Κατακόλου. Τα μέλη της ΕΑΑΝ υπενθύμισαν στον Αρχηγό το θέμα των ξιφών για τους Απόστρατους Αξιωματικούς το Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. που δεν πήραν όταν αποστρατεύθηκαν και έλαβαν την υπόσχεση ότι το θέμα εξετάζετε από την Υπηρεσία και θα έχει σύντομα αποτελέσματα.

Επιπλέον τους ενημέρωσε και για την Διεθνή Σύμβαση STCW 1978 Πιστοποιητικά Ναυτικής Ικανότητος (ΑΝΙ) και για την πολύχρονη καθυστέρηση που υπάρχει.

Στον Αρχηγό του ΛΣ δόθηκε ο θυρεός του Παραρτήματος και αυτός από την πλευρά ανταπέδωσε προσφέροντας τους την Πλακέτα του Αρχηγού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος