FOLLOW US: facebook twitter

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ HORECA 2023, ΑΠ ΤΟΥΣ COFFEE & BAR EXPERTS

Ημερομηνία: 31-03-2023 | Συντάκτης:

Επιτυχιών συνέχεια για τους Coffee & Bar Experts, που πρόσθεσαν μια ακόμη πολύτιμη εμπειρία στο “βιογραφικό” τους. Με το αποκλειστικά δικό τους περίπτερο, παρουσίασαν σ ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών τα προιόντα της Naturerra Polot 1882 και έθεσαν νέες βάσεις επικοινωνίας. Το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν αφορούσε ορισμένα πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά όπως η φυσική παρασκευή και η απουσία χρωστικών στα σιρόπια για τον καφέ, όπως επίσης και στους εξειδικευμένους πουρέδες φρούτων για την παρασκευή ροφημάτων & cocktails.

Χιλιάδες επαγγελματίες ήταν εκεί και δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τις καινούργιες γεύσεις, την ευκολία χρήσης στο παραγωγικό στάδιο των cocktail, αλλά και την ένταση που αφήνουν στον τελικό αποδέκτη. Η μεγάλη ποικιλία και η πρωτοτυπία, είναι δύο κυρίαρχα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των εν λόγω προϊόντων και αποτελούν ευκαιρία για διαφοροποίηση από την πλευρά των επιχειρηματιών.

Οι γεύσεις όμως που προκάλεσαν τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια, ήταν οι παραλλαγές διαφόρων βοτάνων, όπως το θυμάρι, το δεντρολίβανο και το σιρόπι καπνού. Αυτές οι περιπτώσεις δίνουν ακόμη περισσότερα βέλη στην φαρέτρα των mixologists, που ασχολούνται με την δημιουργία συνταγών.

Εις ανώτερα λοιπόν και κλείνουμε με το φωτογραφικό άλμπουμ της έκθεσης!

Πηγή: newlifestyle.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος