FOLLOW US: facebook twitter

Ο Αντώνης Ρέμος έβαλε “φωτιά” στη σκηνή του Φλόκα!

Ημερομηνία: 17-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

– Περίπου 4000 άνθρωποι κάθε ηλικίας γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο στην πρώτη μεγάλη συναυλία του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας


Μέρες… δόξης λαμπρής από την άποψη της προσέλευσης κόσμου, γνώρισε ξανά μετά από αρκετά χρόνια, το θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ στο Φλόκα, στην μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου το βράδυ της περασμένης Τετάρτης οπου πάνω από 4.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών  πλημμύρισαν κάθε του γωνιά για να ακούσουν το δημοφιλή καλλιτέχνη.

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου δόθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας όπου στο πλευρό του είχε τον γνωστό τράπερ Mente Fuerte αλλά και  την Στεφανία Ρίζου, που έκλεψε τις εντυπώσεις με την υπέροχη φωνή της, καθώς και μια ορχήστρα με ταλαντούχους μουσικούς.

Για πάνω από διόμισι ώρες, ο κόσμος τραγουδούσε και χόρευε μαζί με τον Αντώνη  Ρέμο όλα τα αγαπημένα του τραγούδια, γνωστές επιτυχίες από την καλλιτεχνική διαδρομή των  30 σχεδόν χρόνων στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Μαζί με τον  Mente Fuerte, οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί κάποια κομμάτια, μεταξύ αυτών μια διασκευή του γνωστού τραγουδιού των «Μπλε», «Φοβάμαι», αλλά και το δικό τους ντουέτο, με τίτλο «Πόσο θέλω», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε μολις και σίγουρα θα γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού.

Όπως ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος είπε, η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον έρωτα και μας το είπε με τραγούδια:  “Έτσι ξαφνικά”, “Η Νύχτα δυο κομμάτια” , “Που να σαι τώρα”, “Εκατό κομμάτια” και άλλα πολλά κι αγαπημένα τραγουδούσε μαζί του όλος ο κόσμος!

Ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατά την διάρκεια της βραδιάς, έκανε ειδική αναφορά σε δύο πρόσωπα, το ένα ήταν ο Αντώνης Βαρδής που όπως είπε του χάρισε σπουδαία κομμάτια και το άλλο πρόσωπο ήταν η  Καίτη Γαρμπή με την οποία έχουν κάνει υπέροχες συνεργασίες…

Περισσότερες φωτογραφίες από τη συναυλία εδώ:

Παρακολουθείστε το βίντεο που εξασφάλισε η Up & High Media Productions:

Φωτογραφίες: Papaioannou photography


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot