FOLLOW US: facebook twitter

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Ηλεία – Θα συμμετέχει σε ανοιχτή συνέλευση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στου Ξυστρή  

Ημερομηνία: 23-01-2020 | Συντάκτης:

Ο κύβος ερρίφθη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου την Ηλεία και θα συμμετέχει στην ανοιχτή συνέλευση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος, στο συνεδριακό χώρο του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή στον Πύργο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και διερευνάται σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή και στελέχη του κόμματος στο Νομό, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα φτάσει στην Ηλεία το μεσημέρι της Δευτέρας όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς ενώ στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στην ανοιχτή συνέλευση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας στου Ξυστρή.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα συνοδεύουν ο Ηλείος Βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός και κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν επέλεξε τυχαία να επισκεφθεί την Ηλεία την δεδομένη χρονική στιγμή. Τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν το Νομό, όπως η αβεβαιότητα σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα Πύργος και ο ακαδημαϊκός χάρτης της Ηλείας- μετά την αναστολή λειτουργίας του ΤΕΦΑΑ-, η επικείμενη εγκατάσταση κλειστής δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Επιτάλιο αλλά και τα σημαντικά προβλήματα στην αγροτική κυρίως οικονομία, είναι μερικά από τα θέματα που βρίσκονται σε προτεραιότητα στην ατζέντα του.

Άλλωστε, η Ηλεία – η οποία κατέγραψε υψηλό ποσοστό στις πρόσφατες εκλογές- θεωρείτε από τους Νομούς μαζί με την Αχαΐα, ως περιοχή προνομιακή για την ανασυγκρότηση του κόμματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot