FOLLOW US: facebook twitter

O Αλέξης Καστρινός για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία

Ημερομηνία: 24-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Φίλες και Φίλοι,

συστρατεύομαι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για να έρθουν καλύτερες μέρες στη χώρα και στο Νομό μας.

Αποτελεί εξαιρετικά μεγάλη τιμή για μένα η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι  υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία.

Από το 2002 αγωνίζομαι μέσα από το Α’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης να συμβάλω σε μικρά και μεγάλα έργα ώστε ο τόπος μας να γίνει καλύτερος.

Η γνώση, η εμπειρία, το έργο και η υπευθυνότητα που έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εφόδια ώστε Μαζί να πετύχουμε για την Ηλεία που θέλουμε και μας αξίζει.

Ζητώ την ψήφο σας στις εκλογές της 7ης  Ιουλίου

-για να πετύχουμε την πολυπόθητη αναγέννηση και ανασυγκρότηση του Νομού μας

-για να δώσουμε λύσεις μαζί με την Αυτοδιοίκηση στα μεγάλα αλλά και στα μικρά ζητήματα της καθημερινότητας του Νομού μας

-για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την οικονομική ανάταση του αγρότη , του κτηνοτρόφου, του επιχειρηματία, του εμπόρου , του ελεύθερου επαγγελματία , του εργάτη, του ανέργου, του ηλικιωμένου και όλων όσων δοκιμάζονται σήμερα καθημερινά

-για να πετύχουμε τη δημιουργία θέσεων εργασίας για να παραμείνουν οι νέοι μας στον τόπο τους.

-για να κερδίσουμε το στοίχημα ενός Νομού σύγχρονου και δυναμικά εξελισσόμενου στους τομείς της Αγροτικής Οικονομίας, στο Τουρισμό, την Παιδεία, στην Υγεία και την προστασία του Περιβάλλοντος.

Αλέξιος Αθ. Καστρινός

Υποψήφιος Βουλευτής

Νομού Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος