FOLLOW US: facebook twitter

«Ο αγώνας μου δικαιώθηκε με την ηθική & υλική στήριξη φίλων και συμπατριωτών»

Ημερομηνία: 25-01-2024 | Συντάκτης:

Ευχαριστίες από την Τριανταφυλλιά Νιάρχου προς την Περιφέρεια και όλους όσους συνέβαλλαν για την έναρξη του έργου αποκατάστασης στο ιστορικό εκκλησάκι Βαρκό Καλίδονας

Πολλές φορές ακούγεται να λέγεται “ο αγώνας τώρα δικαιώνεται”. Δεν γνωρίζω πως καθιερώθηκε. Όμως κατανοώ τη σημασία του. Γιατί πράγματι όταν αρχίζεις έναν αγώνα, τον κάνεις γιατί έχεις βάλει κάποιους στόχους και επιθυμείς να πραγματοποιηθούν. Κάπως έτσι έγινε και με τον προσωπικό μου αγώνα για το Βαρκό, αλλά όμως με την υλική και ηθική στήριξη φίλων και πατριωτών μου.

Αγαπητοί μας φίλοι πατριώτες και μέλη του Συλλόγου μας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλίδονας «ΣΑΡΕΝΑ»,  πράγματι ο αγώνας που προσωπικά έκανα για να ξαναλειτουργήσει το εκκλησάκι έπιασε τόπο. Το δείχνουν οι παρακάτω εικόνες. Με την ευαισθητοποίηση που δείξατε στο πρόβλημα που είχε προκύψει, και με τη βοήθεια της Παναγίας, έπαιρνα δύναμη , κουράγιο, ψυχική διάθεση και θέληση, και αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις. Ναι αντιμετώπισα πολλές άσχημες καταστάσεις. Όλα όμως ανήκουν στο παρελθόν. Τέλος καλό όλα καλά. Με την υλική και ηθική σας στήριξη, αλλά και με την εμπιστοσύνη , που δείξατε στο πρόσωπό μου, συντελέσατε και ο στόχος που είχαμε βάλει είναι πλέον πραγματικότητα. Τα συνεργεία εργάζονται εντατικά και το καλοκαίρι θα λειτουργήσει το ιστορικό μας εκκλησάκι. Να αισθάνεστε  υπερήφανοι, για οποιοδήποτε μεγάλο ή μικρό ποσό έχετε προσφέρει. Όλα είχαν την ίδια αξία. Δεν γυρίσατε την πλάτη στο πρόβλημα. Οι ευχαριστίες προς όλους σας εκ μέρους μου, της κας ΠΕΡΡΆΚΗ ΕΛΕΝΗΣ, Ταμία του Συλλόγου μας, και όλου του πρώην ΔΣ είναι πολύ λίγες, για ό,τι προσφέρατε. Η βοήθεια της Παναγίας του Βαρκού θα είναι πάντα δίπλα σας.

Για να φθάσουμε στο σήμερα να έχει γίνει έναρξη του έργου, και για να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια, που δεν υπήρχε λόγος να δημιουργούνται από μικρές μειοψηφίες, ενδιαφέρθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες, οι οποίοι έσκυψαν επάνω στο πρόβλημα, και βοήθησαν ο κάθε ένας από την δική του πλευρά..

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον άνθρωπο και επιστήμονα Κώστα Παντελόπουλο που μας έφτιαξε την μελέτη σε πολύ καλή τιμή, γιατί αν δεν υπήρχε η μελέτη, τίποτε δεν θα προχωρούσε. Τον  Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ήλείας και νυν Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Βασίλη Γιαννόπουλου και όλους τους αρμοδίους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, καθώς και τους αρμοδίους υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην Πάτρα. Στο διάστημα αυτό που προσπαθούσα, σε κάποια χρονική περίοδο με έβγαλε από ένα μεγάλο αδιέξοδο η κα Ελένη Βελισσάρη Πολιτικός Μηχανικός, που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Την ευχαριστώ και τις εύχομαι τα καλύτερα.

Αγαπητοί μου φίλοι που έχω μοιραστεί πολλά μαζί σας, θα πρέπει κάποιες φορές να ξεχνάμε όλα όσα έγιναν και εκτιμώμαι όσα απέμειναν, θα πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά σε όλα αυτά που έρχονται. Η ζωή μας είναι ένα καθρέπτης, μας κοιτάζει όπως τον κοιτάζουμε. Αν τον δούμε με χαμόγελα, καλοσύνη, αισιοδοξία ,ειλικρίνεια, και αγάπη αυτά θα μας δώσει. Και για μένα ισχύουν αυτά. “Ο αγώνας μου δικαιώθηκε” και κοιτάω μπροστά για κάτι καλύτερο.

Με εκτίμηση και σεβασμό στα πρόσωπά όλων σας.

Τριανταφυλλιά Νιάρχου – Επίτιμος πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Καλίδονας «ΣΑΡΕΝΑ»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot