FOLLOW US: facebook twitter

Ο 58χρονος Πυργιώτης επαγγελματίας άφησε την τελευταία του πνοή σε κρουαζιέρα αναψυχής στα νησιά του Αιγαίου

Ημερομηνία: 05-11-2023 | Συντάκτης:

Τελευταίο ταξίδι για τον Άρη Νικολόπουλο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε την πόλη του Πύργου, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου το πρωί της Κυριακής, γνωστού επαγγελματία που διατηρούσε τσαγκάρικο στην περιοχή της δημοτικής αγοράς.

Ο 58χρονος Άρης (Αριστοτέλης) Νικολόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στην Σαντορίνη, όπου είχε πάει με την σύζυγο του ευρισκόμενος σε κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου με Πολιτιστικό Σύλλογο του Πύργου. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέρρευσε την ώρα που επρόκειτο να ανέβη στο τελεφερίκ της Σαντορίνης μαζί με την γυναίκα του και άλλους Πυργιώτες που συμμετείχαν κι αυτοί στην κρουαζιέρα αναψυχής και έχουν συγκλονιστεί από το τραγικό γεγονός.

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα που ήταν πατέρας τριών παιδιών, βύθισε το πένθος την οικογένεια του και προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, ευγενής και άριστος μάστορας και επαγγελματίας με μεγάλη και σταθερή πελατεία στο κατάστημα επιδιόρθωσης υποδημάτων που διατηρούσε κοντά στην πλατεία Νικάκη . Αυτό έμελλε δυστυχώς να είναι το τελευταίο ταξίδι για τον Άρη Νικολόπουλο που δεν πρόλαβε καν να το χαρεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot