FOLLOW US: facebook twitter

Ο 32χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ανήμερα των Θεοφανείων

Ημερομηνία: 07-01-2024 | Συντάκτης:

Στο πένθος βυθίστηκε η Μυρτιά από τον χαμό του Γιώργου Μπαρογιάννη!

Στο πένθος βυθίστηκε ανήμερα των Θεοφανείων η τοπική κοινωνία της Μυρτιάς Πύργου, που θρηνεί ένα 32χρονο παλικάρι της, τον Γιώργο Μπαρογιάννη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο χθες το μεσημέρι, στο δρόμο που οδηγεί από την Μυρτιά στον Άγιο Ηλία…

Ο άτυχος νέος οδηγώντας τη μηχανή του, στο ύψος του ξενοδοχείου “Ζορμπάς” έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και προσέκρουσε με σφοδρότητα και με το κεφάλι σε τσιμεντένια κολώνα εισόδου αυλής σπιτιού! Ο 32χρονος Γιώργος έχασε τη ζωή του ακαριαία από την σφοδρή πρόσκρουση και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 2.30 το μεσημέρι ανήμερα των Θεοφανείων και έγινε αντιληπτό από έναν διερχόμενο οδηγό που κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την διακομιδή του στο Νοσοκομείο. Λίγα λεπτά αργότερα οι άνδρες της Τροχαίας Πύργου που έφτασαν εκεί, απέκλεισαν το τμήμα του δρόμου που συνέβη το δυστύχημα, ενώ αρκετοί κάτοικοι της περιοχής που έμαθαν το τραγικό γεγονός έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ όλοι οι συγχωριανοί έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του. Συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί, αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους στα social media το δικό τους Γιώργο, με κοινές τους στιγμές από φωτογραφίες και βίντεο και του εύχονται “Καλό Παράδεισο»!

Η Πρωινή εκφράζει στην οικογένεια του Γιώργου Μπαρογιάννη τα θερμά της συλλυπητήρια …


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot