FOLLOW US: facebook twitter

O «φαντομάς» του δήμου Πύργου!

Ημερομηνία: 27-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

ds-pyrgou-tei1

Άτομο με ψεύτικα στοιχεία έχει βάλει στο στόχαστρο αιρετούς της Τ.Α με καταγγελίες στις εισαγγελικές αρχές- «Λαύρος» ο δήμαρχος Γ. Λιατσής που πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και τώρα ζητά την στήριξη του δημοτικού συμβουλίου

-Παρόμοιες καταγγελίες έγιναν και σε άλλους δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Πονοκέφαλο για πολλούς από τους αιρετούς της Τ.Α που έχει φτάσει στα ανακριτικά γραφεία και τις εισαγγελικές αρχές, αποτελεί τον τελευταίο καιρό μια υπόθεση άγνωστου όπως αποδεικνύεται ατόμου, που με ένα μπαράζ επιστολών  προς τις αρμόδιες δικαστικές  αρχές ζητώντας την παρέμβασή τους,  καταγγέλλει αδιακρίτως τους τοπικούς άρχοντες για διάφορα σοβαρά θέματα. Ο καταγγέλλων «φαντομάς» αν και υπογράφει συνήθως ως «Γιάννης Αντωνόπουλος» σε ότι αφορά τις καταγγελίες του για τον δήμαρχο Πύργου και τους συνεργάτες του αντιδημάρχους, σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΓΑΔΑ που διερεύνησε τα στοιχεία της ταυτότητας του, αποδεικνύεται ότι χρησιμοποιεί ψεύτικα στοιχεία και προφίλ.  Κάποιες μάλιστα από τις καταγγελίες αυτές, διοχετεύονται και προς τον τοπικό Τύπο.

Την καταγγελία για την υπόθεση αυτή, έκανε στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου ο δήμαρχος κ. Γαβρίλης Λιατσής, ζητώντας από το δημοτικό συμβούλιο να καταδικάσει τις σκοτεινές όπως είπε ενέργειες αυτού του ατόμου «που σπιλώνει αδιακρίτως υπολήψεις» και χρησιμοποίησε πολύ σκληρές εκφράσεις χαρακτηρισμού του συγκεκριμένου ανθρώπου παρομοιάζοντάς τον με «σκουλήκι», τονίζοντας πως θεωρεί δεδομένο ότι δεν είναι κανένας από το δημοτικό συμβούλιο που ενεργεί ανήθικα και δόλια κατ’ αυτόν τον τρόπο.  Μάλιστα ο κ. Λιατσής όπως και ορισμένοι συνεργάτες του, ένας εξ αυτών είναι και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ.Σεϊντής,  κλήθηκε και από τις ανακριτικές αρχές που ερευνούν τις καταγγελίες του «Γιάννη Αντωνόπουλου» , να δώσει κατάθεση για τα καταγγελλόμενα και ζήτησε να διερευνηθεί η ταυτότητα του καταγγέλλοντος. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος , η ΓΑΔΑ στην οποία έφτασε η υπόθεση, απάντησε ότι τα στοιχεία και η υπογραφή που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο άτομο, δεν είναι αληθινά. Μεταφέροντας το θέμα προς συζήτηση στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, διαπίστωσε όπως είπε, ότι ανάλογες καταγγελίες έχουν γίνει και για άλλους δημάρχους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είτε με την ίδια «υπογραφή» είτε με άλλη,  με την ίδια όμως τακτική και η υπόθεση αυτή λαμβάνει πλέον ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες διαστάσεις. Για το λόγο αυτό και η ΠΕΔ καταδίκασε το γεγονός και ζήτησε να μη λαμβάνουν υπόψη τους οι εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές, αυτές τις ανυπόστατες και ανώνυμες όπως αποδεικνύεται καταγγελίες από άγνωστα σκοτεινά κέντρα που στόχο έχουν να σπιλώσουν την υπόληψη συγκεκριμένων προσώπων χωρίς κανένα στοιχείο και οδηγούν στην αποσταθεροποίηση της πολιτικής και  κοινωνικής ζωής του τόπου. Πάντως, θεωρείται σίγουρο ότι ο δήμαρχος Πύργου που είναι ένας από εκείνους του αιρετούς που θίγεται μέσα από τις συγκεκριμένες καταγγελίες δεν θα αφήσει το όλο θέμα στην τύχη του και θα ζητήσει την προστασία των δικαστικών αρχών.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος