FOLLOW US: facebook twitter

O ζωγράφος Kristo Hasa από την Αμαλιάδα στην μεγάλη εικαστική έκθεση της Λεμεσού

Ημερομηνία: 18-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

hasa-kypros5

Ζωγράφισαν τον Έρωτα και την Αγάπη

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 45 καλλιτεχνών από την Ελλάδα, την Κύπρο και από άλλες χώρες, πραγματοποιήθηκαν στην Λεμεσό στις 13 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης “EROS. ART 17 CY που ήταν αφιερωμένη  στον Άγιο Βαλεντίνο με θέμα της τον έρωτα και την αγάπη. Την έκθεση και το συγκεκριμένο πρότζεκτ, διοργάνωσαν Pegasus ART Foundation σε συνεργασία  με τη Κίνηση “”Τέχνη Δίχως Σύνορα . “

 Στην έκθεση συμμετείχε από την Ηλεία, ο ζωγράφος και δάσκαλος του εργαστηρίου ζωγραφικής της Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας και του εικαστικού εργαστηρίου Παλιοχωρίου Kristo Hasa με πέντε ξεχωριστά έργα του με μολύβι, ο οποίος παρευρέθηκε  σε αυτήν την μεγάλη εικαστική συνάντηση καλλιτεχνών . Με την παρουσία τους μεταξύ άλλων τίμησαν την έκθεση και οι διακεκριμένοι ζωγράφοι Αλέκος Φασιανός, Γιώργος Σταθόπουλος, Βασίλης Σπεράντζας, Ανδρέας Μακάριος,  ,Spark Benjamin κ.α ενώ στα εγκαίνια τους καλλιτέχνες και το φιλότεχνο κοινό που κατέκλυσε τον  χώρο του ART STUDIO 55,καλωσόρισε  ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.

Η εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες εικαστικούς ήταν μοναδική, οι καλλιτέχνες είχαν την ευκαιρία να δείξουν την δουλειά τους και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στην Τέχνη. Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε από την Κύπρο και ο Kristo Hasa, που τόνισε ότι οι ημέρες της έκθεσης ήταν εξαιρετικές, εμπειρία μοναδική, καινούργια έργα, καινούργιοι φίλοι και πρόσωπα και υπέροχη φιλοξενία από τους διοργανωτές τους οποίους και ευχαρίστησε, λέγοντας ότι «έκαναν μια καταπληκτική δουλειά και τους ευχαριστούμε, γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα έργα μας και να δώσουμε μέσα από αυτά σπουδαία μηνύματα όπως η συνεργασία, η αγάπη και η ειρήνη των λαών, με την συνύπαρξη καλλιτεχνών από διάφορες χώρες. Εύχομαι καλή αντάμωση, επιτυχία και δημιουργία για το μέλλον σε όλους».

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου όπου μάλιστα θα επιλεγούν 5 έργα για βράβευση εκ των οποίων θα είναι 3 βραβεία και 2 τιμητικές διακρίσεις. Τα έργα που θα επιλεγούν  θα υποβληθούν για συμμετοχή στον  Διεθνή Διαγωνισμο EROS ART CONTEST- 18″.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος