FOLLOW US: facebook twitter

Νυχτερινό εντυπωσιακό ράλι ιστορικών αυτοκινήτων στην επαρχία Ολυμπίας το Σάββατο

Ημερομηνία: 16-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Το περιπετειώδες ράλι αντοχής «24 ώρες Ελλάδα» θα διασχίσει το ορεινό κομμάτι της Ηλείας στην ευρύτερη περιοχή της Ανδρίτσαινας

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου εκκινεί το μοναδικό στο είδος του ράλι αντοχής για ιστορικά αυτοκίνητα, το 23ο «24 Ώρες Ελλάδα»!

Έως ενενήντα ετοιμοπόλεμα πληρώματα με τα καλά προετοιμασμένα ιστορικά αυτοκίνητα τους θα ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί από την Κόρινθο με κατεύθυνση προς κεντρική Πελοπόννησο. Η πρώτη ανασυγκρότηση θα γίνει στη Βυτίνα και το ημερήσιο σκέλος θα τελειώσει στην Καλαμάτα όπου θα γίνει και η τρίωρη νυχτερινή ανασυγκρότηση του 23ου Ράλλυ «24 Ώρες Ελλάδα».

Γύρω στις 11 το βράδυ οι οδηγοί θα ανάψουν τους προβολείς των αυτοκινήτων τους, οι συνοδηγοί θα βγάλουν τους φακούς & θα αρχίσει το νυχτερινό κομμάτι που έχει προσδώσει αυτόν το ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτό το περιπετειώδες αυτό ράλι. Τα αποφασισμένα πληρώματα θα έρθουν αντιμέτωπα με τις νυχτερινές ειδικές διαδρομές της Πελοποννήσου και το πρωί αφού περάσουν από Πίσσια, Σχίνο& Ψάθα & με τη συμπλήρωση περίπου 900 χιλιομέτρων & 24 ωρών θα τερματίσουν στην Ελευσίνα.

Το ράλι θα διασχίσει και το Ορεινό τμήμα της Επαρχίας Ολυμπίας και συγκεκριμένα θα ακολουθήσει διαδρομή:

Θεισόα – Ανδρίτσαινα – Ναός Επικούριου Απόλλωνα – Αμπελιώνα – Νέδα (απόγευμα Σαββάτου) | Άφιξη 1ου οχήματος σε Ανδρίτσαινα 18:00

Φιγαλία – Περιβόλια – Λυνίσταινα – Ανδρίτσαινα – Θεισόα (ξημερώματα Κυριακής) | Άφιξη 1ου οχήματος σε Λυνίσταινα 02:15

Απευθύνεται σε καλά προετοιμασμένους οδηγούς και συνοδηγούς ιστορικών αυτοκινήτων που θέλουν να ζήσουν μια 24ωρη περιπέτεια στις θρυλικές διαδρομές της χώρας μας.

Ο αγώνας διεξάγεται βάσει των κανονισμών της FIVA σε ανοιχτούς στην κυκλοφορία δρόμους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος