FOLLOW US: facebook twitter

Θ. Ντοάς, Ν. Γιαννόπουλος και Λ. Μιχαλακόπουλος με τον Α. Καράμπελα

Ημερομηνία: 22-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Τρείς νέες σημαντικές υποψηφιότητες στην παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών»

Με τρία σημαντικά πρόσωπα, τον Θοδωρή Ντοά, τον Νίκο Γιαννόπουλο και τον Λάμπη Μιχαλακόπουλο, ευρύτατα γνωστούς στην τοπική κοινωνία, ενισχύθηκε η παράταξη «Πύργος – Έργο Πολιτών» με επικεφαλής τον Αντώνη Καράμπελα.

Ο Αντώνης Καράμπελας εξέφρασε την ικανοποίησή του και επεσήμανε, πως οι νέες υποψηφιότητες θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια όλων μας, να δώσουμε στον Δήμο Πύργου αναπτυξιακό προσανατολισμό, με ισόρροπη ανάπτυξη και με τον δημότη στο επίκεντρο».

Οι τρεις υποψήφιοι μεταξύ άλλων δήλωσαν για την συμπόρευσή τους με τον Αντώνη Καράμπελα:

Θεόδωρος Ντοάς, Γεωπόνος τουΑριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στην διαχείριση αποβλήτων

“Αποδέχτηκα με χαρά την πρόσκληση του Αντώνη Καράμπελα για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πύργος-Έργο Πολιτών».Σκοπός της απόφασης αυτής είναι η συμβολή μου στον αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου μας. Μας αξίζει ένας δήμος με πρωτεύον σημείο αναφοράς τον Πολίτη και γι’αυτό θα παλέψουμε.

Νίκος Γιαννόπουλος, απόστρατος Αξιωματικός της Αστυνομίας

«Συμπορεύομαι με την παράταξη ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καράμπελα, έχοντας την πεποίθηση ότι οι βασικές αρχές της παράταξης αλλά και το πρόγραμμά της ανταποκρίνονται στο όραμα και στους στόχους που εγώ προσωπικά έχω.».

Λάμπης Μιχαλακόπουλος- Υπάλληλος της Κτηνιατρικής υπηρεσίαςΝ. Ηλείας

«Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Αντώνη Καράμπελα, μιας και γνωρίζω πως δεν είναι η θέση της εξουσίας που τον ενδιαφέρει, αλλά η πραγματική συνεισφορά και το ενδιαφέρον που έχει για τον Δήμο μας.Το κριτήριο που χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ΝΑΙ,αποτελεί η εμπιστοσύνη στην διαχρονική διάθεσή του για προσφορά, στην εμπειρίακαι γνώση που έχει αποκομίσει από την επιτυχημένη επαγγελματική του δραστηριότητα, αλλά και την αυτοδιοικητική του διαδρομή. Πάμε όλοι μαζί σε ένα καλύτερο μέλλον που θα έρθει από την παράταξη ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος