FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Νικολόπουλος: «Θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε ψηλότερα»

Ημερομηνία: 28-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85449″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο εκ των κορυφαίων παικτών του φετινού Πανηλειακού, Ντίνος Νικολόπουλος, σε δηλώσεις του στο liganews.gr τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να βρίσκονται ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς έχασαν κάποιους βαθμούς σε παιχνίδια που δεν έπρεπε, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον εαυτό του πιστό στρατιώτη του Πανηλειακού.

Για την πορεία του Πανηλειακού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ανέφερε: «Χάσαμε κάποιους βαθμούς σε παιχνίδια που δεν έπρεπε και θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία. Πλέον, το μόνο που θέλουμε είναι να κλείσουμε τη σεζόν με νίκες μέχρι το τέλος».

Για την απόφασή του να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2017 στην ομάδα του Πύργου και για το μέλλον του, είπε: «Στον Πανηλειακό ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και είμαι πιστός στρατιώτης του. Ήταν τιμή για μένα να επιστρέψω στην ομάδα και είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα και θα περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν για να συζητήσουμε για το μέλλον».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Πανηλειακού: «Τον ευχαριστούμε για τη στήριξή του και θέλουμε να είναι πάντα δίπλα μας και να αποτελεί τον 12ο παίκτη μας».

*Ο Πανηλειακός την προσεχή Κυριακή στη 1μ.μ. υποδέχεται στο Στάδιο Πύργου τον Παναιγιάλειο για την 24η αγωνιστική στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Παλλήνη. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot