FOLLOW US: facebook twitter

Ντ. Μιλοσέσκι: «Τιμή για μένα που επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου»

Ημερομηνία: 14-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι μετά από 21 χρόνια φορά και πάλι την φανέλα του Πανηλειακού. Ήταν η σεζόν 2001-2002, που ο Ντέγιαν είχε έρθει στον Πύργο, 19 ετών τότε και είχε παίξει για μια χρονιά στον Πανηλειακό, στην Β΄ Εθνική. Το 2012-επέστρεψε στην Ηλεία για χάρη του Κένταυρου Μαγούλας, ακολούθησε ο Ολυμπιακός Σαβαλίων και από το 2016 ο Ξενοφών Κρεστένων, όπου μεγαλούργησε για 7 χρόνια, ως παίκτης αρχικά και από το 2018 ως παίκτης-προπονητής, οδηγώντας την ομάδα της Κρέστενας και στο τρέμπλ την σεζόν 2018-2019.

Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι είναι και επίσημα πλέον στον Πανηλειακό, ενώ σήμερα προέβη και σε δήλωση, μέσω της οποίας αναφέρει πως είναι τιμή για τον ίδιο που επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, ευχόμενος να επιστρέψει και πάλι εκεί που πραγματικά της αξίζει σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ο πολύπειρος Ντέκι αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα που μετά από τόσα χρόνια επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου, στην ομάδα της πόλης μας, στην ομάδα που όλοι αγάπησαν μέσα από χαρές και λύπες, με την ελπίδα και την ευχή η ομάδα μας να φτάσει και πάλι εκεί που πραγματικά της αξίζει, όχι μόνο στο τοπικό αλλά και στο πανελλήνιο στερέωμα. Η επίτευξη των στόχων, βέβαια, απαιτεί υπομονή, διάθεση για δουλειά, άριστη συνεργασία με τον συνεργάτη μου Κώστα Λούσκο και την Διοίκηση και φυσικά το βασικότερο την ουσιαστική στήριξη και βοήθεια από τον φίλαθλο κόσμο και όχι μόνο της πόλης, και από τις τοπικές Αρχές.

Εύχομαι ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία και μακριά από φαινόμενα βίας, γιατί το ποδόσφαιρο δικαίως έχει χαρακτηριστεί ο «βασιλιάς των σπορ».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot