FOLLOW US: facebook twitter

Novartis-τοι

Ημερομηνία: 08-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51468″ img_size=”full”][vc_column_text]Σύμφωνα με τη λαϊκή σοφία «ξεχνάει κανείς τα λάθη του όταν τα εξομολογείται σε κάποιον άλλο, ο άλλος όμως δεν τα ξεχνάει ποτέ».

Και αυτός ο άλλος στην προκειμένη περίπτωση είναι ο ίδιος ο λαός που εμπιστεύθηκε την ψήφο του- ουκ ολίγες φορές- σ’ αυτούς που έκαναν πράξη την μπίζνα, που οδήγησε στη χρεοκοπία της χώρας σε οικονομικό, ηθικό και κοινωνικό πεδίο.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την κομματική ταμπέλα των δεκάδων σκανδάλων σ’ αυτή τη χώρα; Την πολιτική απόχρωση που είχαν όλοι αυτοί που κινούσαν τα νήματα για δεκαετίες και ως μαέστροι ενορχήστρωσαν την κάθε «μπίζνα» μικρή ή μεγάλη. Ποιος δεν μπορεί να πει με ευκολία και βεβαιότητα ότι η μοίρα της χώρας θα ήταν τελείως διαφορετική, εάν δεν υπήρχαν οι κρυφές βαλίτσες, οι μίζες των εξοπλιστικών, τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα, το πάρτι στην υγεία, η αλόγιστη σπατάλη στις δημόσιες δαπάνες.

Τούτος ο έρμος τόπος και λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει διαπλοκή και διαφθορά.

Είναι το κοινό παρελθόν, αυτό που ένωσε τους Novartis-τους, στους «κοινούς αγώνες» στη κονομησιά. Τους καιροσκόπους που αφού κόλλησαν σαν βδέλλες γύρω από ιστορικές πολιτικές φυσιογνωμίες οδήγησαν σε συντεταγμένη πορεία τη χώρα στα βράχια.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot