FOLLOW US: facebook twitter

Β. Νιπεργιάλης: «Ξέρω τον δρόμο να οδηγήσω σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας»

Ημερομηνία: 30-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Βασίλης Νιπεργιάλης, παραχώρησε δήλωση στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», στο πλαίσιο του ρεπορτάζ που φιλοξένησε σήμερα η αθλητική εφημερίδα για το σύλλογο. Ο Αμαλιαδίτης προπονητής δηλώνει πως ξέρει το δρόμο ώστε να οδηγήσει τον Α.Σ.Σ. σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, ενώ παράλληλα καλεί όλες τις υγιείς μπασκετικές δυνάμεις του νομού να συστρατευτούν για το καλό του αθλήματος και των νέων παιδιών.

Ο Β. Νιπεργιάλης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το 2017 επέστρεψα ύστερα από τρία χρόνια αποχής, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, στο χώρο της καλαθοσφαίρισης. Βέβαια όταν αφήνεις μια ομάδα (Κόροιβο) στην Basket League, για να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή μόνο εύκολο δεν είναι. Οι όποιες, που ήταν πολλές, επιφυλάξεις μου κάμφθηκαν από την επιμονή του Βαγγέλη Κιούφη να δημιουργήσουμε ένα νέο σύλλογο στην Αμαλιάδα που θα μπορούσε να καλύψει το κενό που άφηνε η συμμετοχή του Κοροίβου σε επαγγελματική κατηγορία. Στελεχώσαμε την ομάδα με ταλαντούχα παιδιά από όλη την Ηλεία που είχαν διάθεση να διακριθούν. Δούλεψαμε ώρες ατέλειωτες σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο, βάλαμε γερά θεμέλια από τις Ακαδημίες, τα Αστερια Αμαλιάδας, μέχρι την ανδρική μας ομάδα τον Α.Σ.Σ Αμαλιαδας. Η στήριξή μας απλόχερη από κάθε γωνιά της πόλης μας και του νομού μας. Οι προϋπολογισμοί μας ρεαλιστικοί και τηρούμενοι στο 100%. Μέσα σε δυο χρόνια καταφέραμε να έχουμε οργάνωση που θα ζήλευαν ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και όλοι οι αθλητές να θέλουν να έλθουν στην Αμαλιάδα να αγωνιστούν.

Αυτά ήταν τα δύσκολα γιατί πιστεύω ότι όταν οργανωθεί το αγωνιστικό καθαρά κομμάτι γίνεται πιο εύκολο. Όταν χρειάστηκε προσθέσαμε αθλητές με εμπειρία ανωτέρων κατηγοριών για να δώσουν την αύρα του πρωταθλητισμού. Δύο πρωταθλήματα σε δύο χρόνια σε μια δύσκολη Ένωση, όπως είναι αυτή της ΕΣΚΑΗ, δεν είναι εύκολο να γίνει. Άλλες ομάδες χρειάστηκαν δεκαετίες να το πετύχουν. Η άνοδός μας είναι απόλυτα δίκαιη αφού βρισκόμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας αντιμετωπίσει όλους τους ανταγωνιστές μας εκτός έδρας ενώ παράλληλα βάσει προγράμματος και προκήρυξης κυνηγούσαμε την απευθείας άνοδο. Παίξαμε θεαματικό μπάσκετ με πάνω από 80 πόντους μ.ο. στην επίθεση συνδυάζοντας το με την ουσία του αποτελέσματος.

Να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές, σε όλο το team του ΑΣΣΑ, να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για την αγάπη τους και να δώσω το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές και χορηγούς αυτής της ομάδας. Τα όνειρα σίγουρα δεν σταματούν εδώ, ξέρω τον δρόμο έχω τον τρόπο να οδηγήσω σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τον σύλλογο. Πολλοί με ρωτούν αν αντέχει δυο ομάδες σε Εθνικές κατηγορίες η πόλη της Αμαλιάδας. Δεν μπορώ να απαντήσω για άλλους, θα απαντήσω για την δίκη μας ομάδα. Όπως ταπεινά ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια, έτσι θα συνεχίσουμε με απόλυτη διαφάνεια, αγάπη και μεράκι αυτό που κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε την αγάπη της πόλης και του νομού, θα σεβαστούμε τον απλό φίλαθλο που μας στηρίζει όπως και τον μεγαλύτερο χορηγό.

Σε αυτό το σημείο θέλω να καλέσω σε συστράτευση όλες τις υγιείς δυνάμεις του νομού, χωρίς όρους, χωρίς διαχωριστικές γραμμές με μόνο στοιχείο την αγάπη μας για το μπάσκετ και τα νέα παιδιά. Μαζί να βάλουμε τα θεμέλια σε κάτι μεγάλο αλλά υγιές, με σεβασμό στην παραμικρή προσφορά. Η Αμαλιάδα μπορεί, η Ηλεία μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται, τα καλύτερα έρχονται».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος