FOLLOW US: facebook twitter

Νικόλαος Κλάδης: Καλή, Ασφαλής και Δημιουργική σχολική χρονιά!

Ημερομηνία: 10-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ξεκινούμε τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021 με αισιοδοξία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, με σχέδιο και στενή συνεργασία με όλα τα στελέχη εκπαίδευσης, για να πραγματοποιηθεί η επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων με αυξημένα μέτρα προστασίας και πρόληψης λόγω COVID-19. Αυτές οι ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες επιβάλλουν συνέργειες με τις δημοτικές αρχές στον τομέα ευθύνης τους, τις οποίες από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μου έχω προωθήσει προκειμένου να οικοδομήσουμε γέφυρες συνεργασίας, ώστε να επιτευχθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η υγειονομική ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών..

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει, επίσης, με διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής και ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού και με προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών νωρίτερα από προηγούμενες  χρονιές.

Κορονοϊός: Πώς ανοίγουν τα σχολεία στην Ελλάδα και πώς στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες - Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας

Θα εργαστούμε συστηματικά  με τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Π.Ε. Ηλείας επί τη βάσει των αρχών της δικαιοσύνης, της διαφάνειας, της αλληλεγγύης, με στόχο ένα σχολείο δημοκρατικό, ανοιχτό στην κοινωνία, καινοτόμο και δημιουργικό αλλά και ένα σχολείο που καλλιεργεί στους μαθητές κριτική και δημιουργική σκέψη, ήθος και αξίες.

Εύχομαι από καρδιάς στην εκπαιδευτική κοινότητα εν συνόλω:

Καλή, Ασφαλής και Δημιουργική σχολική χρονιά!

Δρ Νικόλαος Κλάδης

Διευθυντής Διεύθυνσης Π.Ε. Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος