FOLLOW US: facebook twitter

Στην Εθνική Κορασίδων η Ζάγκλη της Νίκης Τραγανού

Ημερομηνία: 15-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η 15χρονη Πυργιώτισσα, Σοφία Ζάγκλη, που παίζει στη Νίκη Τραγανού, κλήθηκε στην Εθνική Κορασίδων από την Ομοσπονδιακή τεχνικό Κατερίνα Φαλίδα, για τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής με την αντίστοιχη της Πολωνίας στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά, στις 19 και στις 21 Σεπτεμβρίου. Η ταλαντούχα Ζάγκλη, που αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έγινε η δεύτερη παίκτρια της Νίκης Τραγανού που φορά το εθνόσημο, μετά την Γεωργία Δεσπολλάρη, η οποία είναι μέλος της Εθνικής Νεανίδων.

Η Νίκη Τραγανού εξέδωσε ανακοίνωση για την κλήση της Ζάγκλη, που αναφέρει τα εξής: «Σε διάστημα λίγων μηνών δεύτερη παίκτρια της ομάδας μας κλήθηκε στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος. Αυτή την φορά η Σοφία Ζάγκλη, μια επιτυχία που σαφώς δικαιούταν, αν αναλογιστεί κανείς την ηλικία, το ταλέντο και την σκληρή δουλειά που κάνει εντός γηπέδου.

Η κλήση της Σοφίας στην Εθνική Κορασίδων έχει σαφώς και συλλογική επιτυχία, καθώς η Νίκη Τραγανού αν και επαρχιακή ομάδα της Β΄ Εθνικής καταφέρνει να προωθεί τα παιδιά με ταλέντο, γεγονός που πιστοποιεί την δουλειά και την δυναμική που έχει η ομάδα μας.
Σοφία, όλοι στην οικογένεια της Νίκης Τραγανού είμαστε υπερήφανοι για εσένα, σε πιστεύουμε και περιμένουμε να σε καμαρώσουμε με το εθνόσημο στο στήθος».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος