FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Ξενοφών 2-1: Στο κόλπο με ανατροπή!

Ημερομηνία: 06-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη με πρωταγωνιστή ξανά τον Γεωργιόπουλο γύρισε το εις βάρος της 0-1 και… βλέπει πλέι-οφ

 

Η Νίκη Τραγανού, έχοντας για άλλη μια φορά πρωταγωνιστή τον έμπειρο επιθετικό Γιώργο Γεωργιόπουλο, νίκησε με ανατροπή τον Ξενοφώντα (όπως και με τον Πέλοπα στο Ενωσιακό) στο ντέρμπι της Κυριακής με 2-1 και μπήκε γερά στο κόλπο για τα πλέι-οφ (μείωσε στον ένα βαθμό από την τετράδα). Ο Ξενοφών παρατάχθηκε χωρίς τους τιμωρημένους Μιλοσέσκι, Πάρη Κωνσταντόπουλο και αυτό του στοίχισε.

Λίγες φάσεις είχε το α΄ ημίχρονο, με τις μονομαχίες να κυριαρχούν. Στο 23΄ ο Βατσής μπήκε από πλάγια, πλάσαρε, αλλά μπλόκαρε ο Δασκαλόπουλος. Στο 28΄ από κόρνερ του Τσαντίλη, είχαμε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και τη μπάλα να περνά άουτ. Στο 38΄ ο Μούτσος έπιασε γυριστή κεφαλιά από κοντά, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Όλα λοιπόν έγιναν στο β΄ μέρος. Στο 46΄ από σέντρα του Τσαντίλη, η κεφαλιά του Γεωργιόπουλου έφυγε άουτ και στο 54΄ το σουτ του Μπατζάκα από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Αντωνόπουλος.

Στο 58΄ από λάθος της άμυνας της Νίκης, ο Μούτσος πήρε τη μπάλα και με πλασέ νίκησε τον Αντωνόπουλο, κάνοντας το 0-1. Εν συνεχεία, μέσα σε 10 λεπτά, η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη έκανε την ανατροπή.

Στο 65΄ ο φορμαρισμένος Γιώργος Γεωργιόπουλος με μονοκόμματο βολέ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα και ο ίδιος παίκτης στο 75΄ με πλασέ από κοντά σημείωσε το 2-1 και χάρισε μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης, Καλογερόπουλος, Βατσής, Δ. Κασσιανός (46′ Ν. Κολοτούρος), Γεωργιόπουλος (90′ Παπαβασιλείου), Ι. Κασσιανός (46′ Κωστόπουλος).

Ξενοφών: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Χαραλαμπόπουλος (55′ Α. Κουτσογιαννάκης), Μπατζάκας (69′ Πετρόπουλος), Φερεκίδης, Θ. Κωνσταντόπουλος (75′ Θεοχαρόπουλος), Μούτσος, Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος