FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Θα παλέψει με ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 15-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη  δεν κατάφερε να επιστρέψει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Ρόδο με αντίπαλο το Φοίβο Κρεμαστής και την Κυριακή θα ψάξει το βαθμολογικό όφελος με αντίπαλο το δυνατό ΠΑΟΒ, στο γήπεδο Τραγανού. Ένα πολύ δύσκολο ματς για τους «μπλε» απέναντι σε μια ομάδα που βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων αλλά και την γενικότερη εικόνα των ομάδων, είναι μαζί με τον Ιάλυσο οι δυνατότερες του 6ου Ομίλου.

Από την άλλη, η Νίκη δεν έχει περιθώρια να μην παλέψει κάποιο από τα παιχνίδια της, όσο δύσκολο κι αν είναι. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς και κάθε πόντος είναι σημαντικός στη μάχη της παραμονής. Ως εκ τούτου θα παλέψει για να πάρει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στο δυνατό ΠΑΟΒ και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, αισιοδοξεί πως θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, ο προερχόμενος από τραυματισμό Τσαμπίκος Στάτης, που ξεπερνά το πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί στο ηλειακό ντέρμπι. Κι αυτό γιατί ακολουθεί ρεπό για τη Νίκη και πιθανότατα θα προφυλαχτεί για να είναι απόλυτα έτοιμος στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Αντωνόπουλου και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος