FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Σχεδόν απίθανη η συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία

Ημερομηνία: 15-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού θεωρείται σχεδόν απίθανο να δηλώσει συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία. Η ομάδα βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο, καθώς επικρατεί… άπνοια εδώ και πολύ καιρό στο θέμα συγκρότησης νέου Δ.Σ., ύστερα από την παραίτηση σύσσωμης της Διοίκησης στις 11 Ιουλίου. Και την προσεχή Παρασκευή 18 Αυγούστου λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής στην Α΄ Κατηγορία. Οπότε, πολύ δύσκολα οι «μπλε» θα πάρουν μέρος στο μεγάλο ηλειακό πρωτάθλημα.

Εξάλλου, οι περισσότεροι παίκτες έχουν πάρει το δελτίο τους κι έχουν αποχωρήσει, με τελευταίους τους Φώτη Καλογερόπουλο που πήγε στον Ηλειακό Λεχαινών, Γιάννη Κασσιανό που μεταγράφηκε στον Αστέρα και τον Γιάννη Σιούλα, που δήλωσε και αυτός πως αποχωρεί από τους «μπλε».

Η Νίκη Τραγανού, με τις πολύ καλές πορείες στην Α1 την τελευταία δεκαετία, αλλά και την ιστορική συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική την σεζόν 2018-2019, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, ενώ δεν αποκλείεται να μην συμμετάσχει γενικότερα στο ηλειακό ποδόσφαιρο την σεζόν που έρχεται, 2023-2024.

Οι δηλώσεις συμμετοχής  στην Α΄ Κατηγορία ολοκληρώνονται την Παρασκευή 18 Αυγούστου, στην Β΄ στις 25 Αυγούστου και στην Γ΄ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot