FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Πανστρατιά ενόψει Αχαρναϊκού!

Ημερομηνία: 20-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Λεωφορείο για τους φιλάθλους την Κυριακή στο Μενίδι

Η Νίκη Τραγανού την προσεχή Κυριακή δίνει αγώνα με χαρακτήρα τελικού στο Μενίδι με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό και η ομάδα θέλει τους φιλάθλους στο πλευρό της. Γι’ αυτό το λόγο διοργανώνει εκδρομή για τους φιλάθλους της, έτσι ώστε να υπάρχει δυναμική στήριξη στους ποδοσφαιριστές της Νίκης στο μεγάλο αυτό παιχνίδι. Η ομάδα του Τραγανού με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως διατίθεται λεωφορείο για τη μετακίνηση των φιλάθλων στο Μενίδι και καλεί τους φίλους της Νίκης που διαμένουν στην Αθήνα αλλά και όλους τους Ηλείους της Αττικής να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα.

Η ανακοίνωση των «μπλε» έχει ως εξής:

«Μετά από απαίτηση αρκετών φίλων της ομάδας μας διατίθεται λεωφορείο για την μετακίνηση τους στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό την Κυριακή 24-03-19 στο Μενίδι. Η παρουσία και στήριξη των φίλων της Νίκης Τραγανού στο πιο κρίσιμο ίσως παιχνίδι της χρονιάς είναι απαραίτητη για τους παίκτες της ομάδας μας. Κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες για το λεωφορείο στο τηλέφωνο 6932408481 και μήνυμα στο messenger.

Η Νίκη Τραγανού καλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας που διαμένουν στην περιοχή της Αθήνας, καθώς και όλους τους Ηλείους της Αθήνας να στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο Αχαρνών την προσπάθεια της ομάδας μας. σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος