FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Εγχείρηση ο Στ. Κολοτούρος, 20 μέρες εκτός ο Στάτης

Ημερομηνία: 30-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74430″ img_size=”full”][vc_column_text]Άτυχος ο Στάθης Κολοτούρος που τραυματίστηκε στο γόνατο στο 23o λεπτό του αγώνα της Νίκης Τραγανού με τον Διαγόρα στη Ρόδο. Στη μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε διεγνώσθη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο ενώ πριν τρία χρόνια είχε ξανά υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Η Διοίκηση της Νίκης τον στηρίζει φυσικά και στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Νίκη Τραγανού όπως πάντα θα είναι δίπλα στον Στάθη και θα κάνει ό,τι πρέπει ώστε να ξαναγυρίσει δυνατός και υγιής. Στάθη υπομονή και δύναμη, τα έχεις άλλωστε και τα δύο, είμαστε όλοι δίπλα σου».

Κατά τα άλλα, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αισιοδοξία που απορρέει από την εξαιρετική εμφάνιση στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, όπως ο Διαγόρας. Την προσεχή Κυριακή, η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου φιλοξενεί τη Θύελλα Ραφήνας και με νίκη θα μπει δυνατά στο κόλπο της παραμονής. Απών θα είναι ο Τσαμπίκος Στάτης, που υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στον αριστερό αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης άλλες 20 μέρες. Αντίθετα, ο Γιώργος Γεωργιόπουλος πιθανόν θα επιστρέψει στο ματς με τη Θύελλα Ραφήνας, ενώ στη διάθεση του Σπύρου Αντωνόπουλου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και ο Αρμάντο Λούζι, που εντός της εβδομάδας θα εκδοθεί το δελτίο του.

Εξάλλου, η Νίκη έκανε γνωστό το δανεισμό τριών παικτών της, του 19χρονου αμυντικού Γιάννη Κασσιανού και του 16χρονου επιθετικού Ανδρέα Παπαβασιλείου στη Δάφνη Ανδραβίδας καθώς και του 21χρονου επιθετικού Δημήτρη Κασσιανού στον Ηλειακό Λεχαινών.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot