FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: «Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια σε διαιτησίες σαν αυτή του κ. Ρηγόπουλου»

Ημερομηνία: 21-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H Νίκη Τραγανού εκφράζει παράπονα για την διαιτησία του Γρηγόρη Ρηγόπουλου στο κυριακάτικο γειτονικό ντέρμπι με την Δάφνη Ανδραβίδας και στο match report στην επίσημη σελίδα της αναφέρει πως πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής Ρηγόπουλος και ο σύλλογος δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια και να προσπεράσει διαιτησίες σαν αυτή.

Ο σύλλογος γράφει χαρακτηριστικά:
«Την ήττα γνώρισε σήμερα η ομάδα μας από την αξιόμαχη Δάφνη Ανδραβίδας. Δυνατό και καλό παιχνίδι από τις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν και οι δύο για την νίκη. Αν και η ομάδα μας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, πήρε γρήγορα τα ηνία του αγώνα και αφού έχασε πολλές ευκαιρίες κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Δ. Κολοτούρο, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη, υπολόγιζε όμως χωρίς τον διαιτητή κ. Ρηγόπουλο, ο οποίος αποφάσισε να γίνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα, αφού στο 76ο λεπτό και ενώ ο Φ. Καλογερόπουλος βρίσκεται μόνος απέναντι από τον Ρούνη έτοιμος να σκοράρει σπρώχνεται από πίσω από τον Κουλούρη και ενώ όλοι περιμένουν να δώσει το καταφανέστατο πέναλτι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αποτέλεσμα αυτής της απίθανης απόφασης ήταν στο αμέσως επόμενο λεπτό και ενώ όλοι ψάχνονταν να καταλάβουν τι έχει γίνει η Δάφνη εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση και κατάφερε να σκοράρει και να πάρει την νίκη.
Η Νίκη Τραγανού έχει μάθει να σέβεται κάθε αντίπαλο και τους διαιτητές των αγώνων, δεν μπορεί όμως να κλείσει τα μάτια και να προσπεράσει διαιτησίες σαν την σημερινή του κ. Ρηγόπουλου, ο οποίος πέρα από την συγκεκριμένη φάση είχε μια κακή γενικά διαιτησία, κάτι που φάνηκε και στο γκολ που ακύρωσε στο 64ο λεπτό, γκολ που σημείωσε ο Τσάκος και ακυρώθηκε γιατί την στιγμή που η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα σε κενή εστία μιας και ο τερματοφύλακας Ρούνης είχε συγκρουστεί με συμπαίκτη του και βρισκόταν εκτός φάσης, ο κ. Ρηγόπουλος διέκοψε την φάση για να ελέγξει αν ο Ρούνης χτύπησε στο κεφάλι. Οι αποφάσεις του κ. Ρηγόπουλου έδειχναν ότι σήμερα δεν ήθελε με τίποτα η Νίκη Τραγανού να κερδίσει και αφού είδε ότι το παιχνίδι πήγαινε προς τα εκεί αποφάσισε να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής και να αλλάξει την ροή του αγώνα. Τέλος να συγχαρούμε την ομάδα της Δάφνης Ανδραβίδας για την νίκη της, όπως και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση και είδαν έναν απίθανο διαιτητή να τους κλέβει το παιχνίδι. Επόμενος αγώνας την Τέταρτη 23-11-22 με τον Πέλοπα Πύργου στο Ενωσιακό γήπεδο Σπιάντζας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος