FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Αρνείται να χάσει κι όμως κινδυνεύει!

Ημερομηνία: 02-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85725″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Νίκη Τραγανού μάχεται με νύχια και με δόντια για να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική, έμεινε αήττητη σε άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στα Βραχνέικα αυτή τη φορά, αλλά τα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής, την έφεραν πίσω στη μάχη της παραμονής. Πλέον είναι κάτω από τη ζώνη σε ισοβαθμία με τον Παναιγιάλειο, με τον οποίο όμως υστερεί σε αυτή. Απομένουν δύο αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, ακόμα κι αν κάνει δύο στα δύο (με Πανμοβριακό εντός και Πανηλειακό εκτός), είναι αμφίβολο αν θα ανανεώσει τη συμμετοχή της στη Γ΄ Εθνική. Για να γίνει αυτό, πρέπει να μην κάνουν επίσης δύο στα δύο ο Αχαρναϊκός, που έχει ένα βαθμό περισσότερο, και ο Παναιγιάλειος.

Η ομάδα του Μενιδίου έχει να αντιμετωπίσει εντός το Φοίβο Κρεμαστής και εκτός τον ΠΑΟ Βάρδας και η λογική λέει πως δεν θα περάσει από τη Βάρδα. Ο Παναιγιάλειος όμως, που έκανε άλμα παραμονής με το διπλό στον Πύργο, ακούγεται πως θα κάνει το δύο στα δύο! Έχει εντός τον Αστέρα Αμαλιάδας και θα πάρει σε αυτό το ματς το τρίποντο και στο φινάλε πάει στην Παλλήνη. Όσο απίθανο ήταν να κάνει διπλό στον Πύργο, τόσο απίθανο θεωρείται να το φέρει και στην Παλλήνη! Στη θεωρία όμως! Διότι στην πράξη, τα απίθανα γίνονται πιθανά στο φινάλε των πρωταθλημάτων!

Αυτό ίσως «πληρώσει» και η ομάδα του Τραγανού, παρότι μέσα στο 2019 έχει ηττηθεί εκτός έδρας μόνο στη Βάρδα! Έχει πάρει ισοπαλίες στο Αίγιο, στη Ραφήνα, στο Μενίδι και στα Βραχνέικα! Παλικαρίσια. Σε δυνατές έδρες, οι τρεις εξ αυτών.  Αλλά και στον α΄ γύρο, δεν είχε χάσει στη Ρόδο κόντρα στον πανίσχυρο Διαγόρα, αλλά και στα Βραχνέικα κόντρα στον Πανμοβριακό!  Και με τέτοια επίδοση, θα είναι κρίμα να υποβιβαστεί!

Έτσι έχουν τα πράγματα και η Νίκη δεν έχει παρά να προσπαθήσει να κάνει το καθήκον της. Να πάρει δύο νίκες και από κει και πέρα  θα περιμένει τα αποτελέσματα του Αχαρναϊκού και του Παναιγιαλείου, με την ευχή να μην κερδίσουν σε Βάρδα και Παλλήνη αντίστοιχα. Από τις τρεις ομάδες, η μια θα σωθεί και οι άλλες δύο θα επιστρέψουν στα τοπικά πρωταθλήματα. Η ηλειακή ομάδα υπερέχει σε ισοβαθμία με τον Αχαρναϊκό, όχι όμως και με τον Παναιγιάλειο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot