FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Ανέτρεψε τα προγνωστικά!

Ημερομηνία: 29-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84556″ img_size=”full”][vc_column_text]

Δεν έχασε σε δύσκολες έδρες και πλέον έχει το πάνω χέρι για την παραμονή

Η Νίκη Τραγανού πήρε χρυσό βαθμό στο Μενίδι, κράτησε από κάτω τον Αχαρναϊκό (23 έναντι 22) και αύξησε κατακόρυφα τις πιθανότητες να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική κι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου έχει να πάει στα Βραχνέικα την Κυριακή, στη συνέχεια έχει εντός τον σχεδόν υποβιβασμένο Πανμοβριακό και την τελευταία αγωνιστική πάει στον Πύργο για να παίξει με τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανηλειακό. Με έξι βαθμούς στα τρία αυτά ματς, η Νίκη, εκτός απροόπτου, θα ανανεώσει τη συμμετοχή της στη Γ΄ Εθνική, κάτι που φαινόταν πολύ δύσκολο δύο μήνες πριν, με βάση το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που είχε. Οι «μπλε» όμως, δεν τα παράτησαν, πάλεψαν όλα τα ματς, πήραν πολύτιμες ισοπαλίες σε δύσκολες έδρες όπως στο Αίγιο,  στη Ραφήνα και το Μενίδι, νίκησαν εντός το Φοίβο και με αυτούς τους 6 βαθμούς στους τελευταίους 7 αγώνες, έχουν φτάσει πολύ κοντά στην παραμονή, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά.

Περιθώρια εφησυχασμού, βέβαια, δεν υπάρχουν και την Κυριακή στα Βραχνέικα, στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα, που θα φέρει ακόμα πιο κοντά το στόχο της παραμονής. Ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες ή τιμωρημένοι (επιστρέφει ο Σωτηρόπουλος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot