FOLLOW US: facebook twitter

Νέος Κόσμος: Μαφιόζικη εκτέλεση έξω από πρατήριο καυσίμων – Νεκρός 44χρονος

Ημερομηνία: 14-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στον Νέο Κόσμο τα ξημερώματα της Κυριακής με τις Αρχές να “βλέπουν” ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Είχε γίνει και στο παρελθόν απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του.

Μαφιόζικη εκτέλεση 44χρονου υπεύθυνου πρατηρίου καυσίμων σημειώθηκε στις 2:00 τα ξημερώματα, στην οδό Ηλία Ηλιού και Φρατζή, στο Νέο Κόσμο.

Οι δράστες πλησίασαν το θύμα και πυροβόλησαν δεκάδες φορές με πυροβόλο όπλο και αυτόματο οπλοπολυβόλο, την ώρα που είχε βγει από το βενζινάδικο, το οποίο ήταν ιδιοκτησίας του και άνοιξε την πόρτα για να μπει στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του, αλλά δεν πρόλαβε.

Χαρακτηριστικό της βιαιότητας της επίθεσης είναι το ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν 81 κάλυκες από καλάσνικοφ.

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι στον 44χρονο, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τρεις ή τέσσερις και επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανολογείται ότι υπήρχε και δεύτερη ομάδα υποστήριξης, καθώς μετά την δολοφονία εθεάθη και μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο.

Βρέθηκε καμένο το ΙΧ των δραστών

Αμέσως μετά τη δολοφονία οι δράστες διέφυγαν με το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Λίγο αργότερα το ΙΧ βρέθηκε καμένο, στην Λεωφόρο Αθηνών στο Δαφνί και παρελήφθη από γερανό της Αστυνομίας, για να μεταφερθεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών, προκειμένου να εξεταστεί εργαστηριακά.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας που εκτιμάται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία, ενώ έχει ληφθεί οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή για να εξεταστεί στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Η δολοφονία αποδίδεται από την Αστυνομία σε συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, καθώς το θύμα θεωρούνταν από τα μεγάλα ονόματα στη νύχτα, ενώ είχε γίνει και πάλι απόπειρα σε βάρος του το 2018 στον Πειραιά και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία επιθέσεων και άλλα αδικήματα. Το όνομα του έχει εμπλακεί και σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί τις έρευνες για τα κίνητρα της δολοφονίας και συλλέγει καταθέσεις μαρτύρων, ένας από τους οποίους ήταν πελάτης οδηγός ταξί ο οποίος βρίσκονταν εντός του πρατηρίου καυσίμων.

Πηγή: Νews247.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος