FOLLOW US: facebook twitter

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Εναλλακτικό Camping στο Γιαννιτσοχώρι 

Ημερομηνία: 25-07-2023 | Συντάκτης:

Πολιτικές συζητήσεις, workshops, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδρομές και επισκέψεις.

Το 7ο Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ηλεία!

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί στο Apollo Village Camping στο Γιαννιτσοχώρι, από Τετάρτη 26 Ιουλίου έως την Τρίτη 1 Αυγούστου.

Περιλαμβάνει πολιτικές συζητήσεις, workshops, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε όμορφα μέρη του νομού όπως τον Επικούριο Απόλλων και τους καταρράκτες της Νέδας, το Μουσείο Μπελογιάννη κ.α.

Την Πέμπτη 27/7 στις 8μμ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα και την επόμενη μέρα με εισηγητές την Δανάη Κολτσίδα, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Διευθύντριας Ινστιτούτου Ν. Πουλαντζάς και τον Κώστα Ελευθερίου, Επίκουρο Καθηγητή στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ, Συντονιστή Κύκλου Πολιτικής Ανάλυσης Ινσιτούτου ΕΝΑ.

Την Παρασκευή 28/7 στις 8.30μμ σε χώρο του camping θα πραγματοποιηθεί κεντρική πολιτική εκδήλωση με τίτλο «Σύγχρονες προκλήσεις – Ο ρόλος της νεολαίας σε ένα ευρωπαϊκό αριστερό και οικολογικό κόμμα» και ομιλητή τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλο.

Την Παρασκευή 29/7 στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Εργασία σήμερα, θεσμικό πλαίσιο, οργάνωση και νέες διεκδικήσεις» με εισηγητές τον Χρήστο Γιαμπουράνη, μέλος Γραμματείας Συνδικαλιστικού ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Γιώργος Γκίκας, Εργατολόγος.

Την Κυριακή 30/7 στις 2 το μεσημέρι θα γίνει συζήτηση με θέμα «Δημόσιο Πανεπιστήμιο και άρθρο 16» με εισηγητές τον Νάσο Ηλιόπουλο, Βουλευτή Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον Σταύρο Παναγιωτίδη, Διδάκτορα Ιστορία του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Στο χώρο του κάμπινγκ θα υπάρχει χώρος εκθέσεων και βιβλιοπωλείου ενώ θα υπάρχει και υπαίθριο beach bar και καθημερινά πάρτυ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος