FOLLOW US: facebook twitter

Νέοι υποψήφιοι με τον Δ. Γεωργόπουλο στο συνδυασμό «Νέα Δύναμη Προοπτικής» δήμου Πηνειού

Ημερομηνία: 19-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87059″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού Διονύσης Γεωργόπουλος συνεχίζει τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του τονιζοντας ότι «πρόκειται για το ψηφοδέλτιο  της ελπίδας, της αλλαγής, των στόχων, της δημιουργίας, της αγωνιστικότητας. Είναι άνθρωποι που νοιάζονται για το Δήμο μας. Είναι συμπολίτες μας που θέλουν να δουλέψουν για τον Δήμο μας ,οι οποίοι θέλουν να έχουμε αποτέλεσμα στο Δήμο μας. Οι νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι:

Θανόπουλος Παναγιώτης

«Μετά από ώριμη σκέψη και αίσθημα ευθύνης, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 συστρατεύομαι και συμπορεύομαι με τον Σάκη Γεωργόπουλο πιστεύοντας ακράδαντα ότι είναι αυτός ο οποίος μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας να συνεχίσει ο δήμος μας την αναπτυξιακή του πορεία διορθώνοντας ταυτόχρονα ελλείψεις, παραλείψεις και όποια λάθη έχουν γίνει».

Λυμπέρης Δημήτρης του Χρήστου.

«Το κίνητρό μου για να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές είναι το ενδιαφέρον και η ανησυχία μου για να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώνουμε και θα ζήσουν τα παιδιά μας. Χωρίς καμία ιδιοτέλεια, θέλω να συμμετέχω σε αυτή τη μάχη. Έχουμε την γνώση, έχουμε την ικανότητα, για να τα καταφέρουμε».

Μπακογιάννης Γεώργιος

«Η συμπόρευση και η κοινή δράση όλων των δυνάμεων-από όπου και αν προέρχονται-θα πρέπει να συγκλίνουν σε μια τοπική αυτοδιοίκηση δίπλα στο πολίτη, για βελτίωση της ποιότητας ζωής του, μέσω μιας βιώσιμης  και αειφόρου ανάπτυξης, η όποια είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να διατηρηθεί η ελπίδα για το αύριο του τόπου».

Σταυροπούλου   Τσεκούρα  Ευτυχία

«Θέλουμε έναν δήμαρχο που θα ενισχύει τις δημοκρατικές διαδικασίες με τους φορείς κάθε δημοτικής και τοπικής κοινότητας. Θέλουμε έναν δήμαρχο που  θα  αναδεικνύει ισόρροπα τις ανάγκες και τις προτεραιότητες κάθε τόπου».

Τσερεμέ Αρετή του Αναστασίου

«Δέχθηκα την τιμητική πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη Προοπτικής» κ. Διονυσίου Γεωργόπουλου, να συμβάλω και εγώ στην μεγάλη προσπάθεια για το Δήμο του μέλλοντος. Υπηρετώ με αυταπάρνηση τον χώρο της υγείας, και συμμετέχω σε εθελοντικές οργανώσεις σε όλο το νομό.  Δεσμεύομαι σε όλους τους πολίτες του Δήμου  ότι με την ίδια ανιδιοτέλεια θα δουλέψω για τον Δήμο με αισιοδοξία και προοπτική».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot