FOLLOW US: facebook twitter

«Οι νέοι να γίνουν σοφότεροι μέσω της Παιδείας»: Με πολλές ευχές η βράβευση επιτυχόντων πρωτοετών φοιτητών του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 31-12-2019 | Συντάκτης:

Σε κλίμα γιορτινό και ιδιαίτερα ζεστό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, με την παρουσία και τις θερμές ευχές του Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού, η εκδήλωση της τελετής βράβευσης των επιτυχόντων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στις ανώτερες και ανώτατες Σχολές. Την εκδήλωση τίμησαν οι βουλευτές Ηλείας Δ. Καλαματιανός, Δ. Αυγερινοπούλου και Μ. Κατρίνης, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γ. Γεωργιόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ. Αηδόνης,  σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ.  παρόντων και των αντιδημάρχων του δήμου,  εκπρόσωποι της Β’ Εκπαίδευσης, τοπικών φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας ευχήθηκε καλές σπουδές στους πρωτοετείς πλέον φοιτητές του δήμο Ολυμπίας και τους κάλεσε να ακολουθήσουν το δρόμο της μάθησης όπως έκαναν οι αρχαίοι μας φιλόσοδοι, ο Πλάτων και ο Σωκράτης. « Ένας ήρωας γεννιέται ανάμεσα σε 100, ένας σοφός βρίσκεται ανάμεσα σε 1.000, αλλά ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος μπορεί να μην βρεθεί ούτε ανάμεσα σε 100.000.” Πλάτων.

Με την σειρά του ο δήμαρχος Ολυμπίας Γ. Γεωργιόπουλος αφού τους συνεχάρη γιατί οι κόποι τους έπιασαν τόπο, κάλεσε τους νέους να φτάσουν στην αρετή μέσω της παιδείας και επίσης αφού ολοκληρώσουν τις σπουδές τους να επιστρέψουν στον τόπο τους.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων Ροϊδούλα Αντωνοπούλου που ευχήθηκε καλές σπουδές στους νέους φοιτητές του δήμου και μια ωραία φοιτητική ζωή.

Πηγή για φωτογραφίες dioskouroiolumpia96.wordpress.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος