FOLLOW US: facebook twitter

Νέο συμβάν έκρηξης ΑΤΜ στη Δίβρη

Ημερομηνία: 23-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

-Λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα της Κυριακής

Στο στόχαστρο σπείρας φαίνεται ότι έχουν μπει το τελευταίο διάστημα τα ΑΤΜ της ορεινής ζώνης της Ηλείας, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκε ένα ακόμα περιστατικό ανατίναξης, αυτή τη φορά στη Δίβρη, αλλά δίχως επιτυχία, καθώς οι κασετίνες με τα μετρητά έμειναν άθικτες.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τη μία, όταν εκτιμάται ότι έφτασαν στο σημείο οι δράστες με δίκυκλο μεγάλου κυβισμού και ένα αυτοκίνητο να ακολουθεί. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι είχε προηγηθεί έρευνα και χαρτογράφηση της περιοχής, αφού το προστατευτικό ρολό του ΑΤΜ κατεβαίνει μετά τη μία τα ξημερώματα. Παρ΄όλα αυτά, η  έκρηξη δεν ήταν επιτυχημένη στο συγκεκριμένο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που έχει τοποθετηθεί σε παλιό κτίριο, για να εξυπηρετείται ο τοπικός πληθυσμός, με αποτέλεσμα να φύγουν άπρακτοι με πιθανότερη κατεύθυνση στα σύνορα με την Αρκαδία, μέσω της «111».

Σύμφωνα με όσα έγιναν εκ των υστέρων γνωστά, οι δράστες φέρονται να απείλησαν γυναίκα επαγγελματία της Δίβρης, η οποία εκείνη την ώρα αποχωρούσε από το κατάστημά της, με συνέπεια να ξαναμπεί μέσα και να φύγει αρκετές ώρες μετά σε κατάσταση σοκ λόγω του συμβάντος.

Οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας έχουν ήδη «οργώσει» την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τα οχήματα διαφυγής και να συλλέξουν στοιχεία και πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot