FOLLOW US: facebook twitter

Νέο έμβλημα για τον ΠΑΣ Πύργος

Ημερομηνία: 23-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΣ Πύργος ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του το νέο έμβλημα του συλλόγου, στο πλαίσιο της νέας εποχής που ανοίγεται μπροστά του.

Το νέο έμβλημα της ομάδας φέρει πλέον το όνομα «Πανηλειακός» καθώς η νέα ονομασία της ομάδας θα είναι Πανηλειακός Α.Σ. Πύργος 2023. Και πέραν της νέας ονομασίας, το νέο έμβλημα φέρει και το διαχρονικό σήμα του Πανηλειακού, τον πυρσό, που ξεχωρίζει πάνω από τον πύργο. Φυσικά, τα χρώματα παραμένουν ίδια κόκκινο και λευκό, που δεκαετίες τώρα είναι τα επίσημα χρώματα του Πανηλειακού, όπως, άλλωστε, ήταν εξαρχής τα χρώματα και του ΠΑΣ Πύργος.  Ένα εντυπωσιακό- αν μη τι άλλο-έμβλημα, σχεδιασμένο από τον Μπάμπη Παπαγιαννακόπουλο.

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο

Στα αγωνιστικά, ο Πανηλειακός Α.Σ. Πύργος σε ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει στον Πέλοπα Πελοπίου.

Ο ΠΑΣ Πύργος  ευχαριστεί τον πρώην πλέον αρχηγό του για την εμπιστοσύνη, την συνέπεια και την συνεισφορά του στην παρθενική παρουσία του ΠΑΣ στα ηλειακά γήπεδα και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot