FOLLOW US: facebook twitter

Νέο άθλημα στις παραλίες Θινών Βαρθολομιού και Γλύφα

Ημερομηνία: 11-08-2023 | Συντάκτης:

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πηνειού Αν. Μαρίνου

TEQBALL για φιλόδοξους πρωταθλητές

Ένα νέο παιχνίδι που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τη νεολαία σε ολόκληρο τον κόσμο, βρίσκεται ήδη στις παραλίες των Θινών Βαρθολομιού και την Γλύφα, ενώ τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν και σε άλλες παραλίες του Δήμου Πηνειού.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος που είχε και την πρωτοβουλία για την τοποθέτηση αυτού του παιχνιδιού δήλωσε:

«Ένα νέο παιχνίδι που θα ξετρελάνει τη νεολαία μας! Είναι το Teqball. Θα το βρείτε στην παραλία του Βαρθολομιού, της Γλύφας και τις επόμενες μέρες και σε άλλες παραλίες του Δήμου μας! Πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο κυρτό τραπέζι, όπου δύο ή τέσσερις παίκτες χωρίς να έρχονται σε σωματική επαφή, παίζουν ποδόσφαιρο ή και βόλεϊ! Προσκαλώ τη νέα γενιά αθλητών αλλά και ενθουσιωδών ερασιτεχνών που φιλοδοξούν να αναπτύξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες, τη συγκέντρωση και την αντοχή τους, να το δοκιμάσουν! Θα το λατρέψουν! Πάντα δίπλα στη νέα γενιά!»

Το Teqball είναι ένα άθλημα με μπάλα που παίζεται σε ένα κυρτό τραπέζι, συνδυάζοντας στοιχεία ποδοσφαίρου και πινγκ πονγκ.  Το τραπέζι είναι κατηφορικό και κυρτό στις άκρες για να διευκολύνει τη κυκλοφορία της μπάλας. Είναι ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία, επομένως είναι ιδανικό τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Η βάση του επίσης μπορεί να βιδωθεί στο έδαφος. Το Teqball δεν χρειάζεται κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό, παίζεται με κοινή μπάλα ποδοσφαίρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot