FOLLOW US: facebook twitter

Νεκρός Τσέχος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 04-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

-Ύστερα από σύγκρουση με ΙΧ κοντά στη διασταύρωση με την ΕΟ Πύργου-Καλού Νερού

  • Συμμετείχε στη διοργάνωση Olympia Rally

Tραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρέστενα ένας νεαρός Τσέχος μοτοσικλετιστής, έπειτα από σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση της μεγάλου κυβισμού μηχανής (μοτοκρός) με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW στα πρώτα μέτρα του δρόμου-εισόδου των Κρεστένων, στο ρεύμα που οδηγεί στη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Πύργου-Καλού Νερού.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, ο άτυχος μοτοσικλετιστής, ο οποίος συμμετείχε στη διοργάνωση Olympia Rally, φέρεται να μπήκε κατά λάθος σε αγροτικό δρόμο και να βγήκε ξανά στον δρόμο-είσοδο Κρεστένων με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Πύργο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφροδρή, που ο νεαρός Τσέχος εκτινάχθηκε και έπεσε στο οδόστρωμα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως αυτοκίνητο των διοργανωτών, ασθενοφόρο, πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων και διερχόμενοι πολίτες, ενώ η Αστυνομία ρύθμισε άμεσα την κυκλοφορία για να αποτραπεί νέο ατύχημα. Παρότι καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια, ο άτυχος αναβάτης δεν κατά κατάφερε, καθώς τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά, και άφησε την τελευταία του πνοή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος