FOLLOW US: facebook twitter

Νεκρός 35χρονος που κόλλησε κορωνοϊό, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο

Ημερομηνία: 17-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του Γιάννη Κομποτού στο Αγρίνιο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 35 του χρόνια, όταν κόλλησε κορωνοϊό στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και τελικά κατέληξε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του karvasaras.gr, ο νεαρός άνδρας εισήχθη στο νοσοκομείο Αγρινίου την 1η Νοεμβρίου, με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο 35χρονος ενώ έδινε τη δική του μάχη του μάχη νοσηλευόμενος, κόλλησε κορωνοϊό πριν από πέντε ημέρες, μέσα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να παρουσιάσει μεγάλη επιδείνωση.

Ο Γιάννης Κομποτός ο οποίος έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα, άφησε τελικά την τελευταία του πνοή σήμερα, Παρασκευή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και την τοπική κοινωνία, στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο 35χρονος δεν είχε προλάβει να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά, ενώ όπως δήλωσαν οι συγχωριανοί στο karvasaras.gr, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός και πρόθυμος.

Το περιστατικό αυτό δυστυχώς έρχεται ως τραγικό αποτέλεσμα να επιβεβαιώσει καταγγελίες υγειονομικών που συχνά τονίζουν ότι τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία με τον φόρτο των περιστατικών αδυνατούν πλέον να διατηρήσουν σωστά τα μέτρα προστασίας…

newsbreak.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος