FOLLOW US: facebook twitter

Νέες αποκαλύψεις για τον «γαμπρό που χαστούκισε τη νύφη»

Ημερομηνία: 29-08-2024 | Συντάκτης:

 Εντολή εισαγγελέα να ερευνηθεί από την ΕΛΑΣ 

  • Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το επεισόδιο που σημειώθηκε σε γάμο στον Πύργο 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για το επεισόδιο που σημειώθηκε σε γάμο  και τις πληροφορίες σχετικά με χειροδικία του γαμπρού σε βάρος της νύφης.

Υπενθυμίζεται, ότι στον εν λόγω γάμο ο γαμπρός φέρεται να χαστούκισε τη νύφη όταν εκείνη τον πάτησε στο σημείο που ακούγεται το «η δέ γυνή ἵνα φοβῆται τόν ἄνδρα», γεγονός που προκάλεσε σάλο στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Σχετικά με τα αναφερόμενα σε απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή, τα οποία αφορούσαν επεισόδιο κατά τη διάρκεια γάμου στον Πύργο Ηλείας και το οποίο αναπαράγεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Η αστυνομία ενημερώθηκε τηλεφωνικά για επεισόδιο μεταξύ παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια της προαναφερόμενης κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του Πύργου Ηλείας.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος και να διερευνήσουν το περιστατικό, ωστόσο, κατά την άφιξή τους, κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν κατήγγειλε περιστατικό βίας ή κάποιο άλλο αδίκημα.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και με τη λήξη της εκδήλωσης οδήγησαν το ζεύγος στην τοπική αστυνομική Αρχή.

Ακολούθησε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος παρήγγειλε τη συλλογή προανακριτικού υλικού από το αρμόδιο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας.

Το σχετικό υλικό υποβλήθηκε στην Εισαγγελική Αρχή προκειμένου να διακριβωθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των θυμάτων».

Τι λέει η νύφη που πάτησε το πόδι του γαμπρού

Τη δική της απάντηση για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου της στον Πύργο Ηλείας έδωσε η νύφη, που λέγεται ότι δέχθηκε χαστούκι από τον άντρα της, επειδή του πάτησε το πόδι, όπως επιτάσσει η παράδοση.

«Δε με χαστούκισε. Πήγα στην αστυνομία μετά και είπα τι έγινε. Με έσπρωξε στον ώμο για να φύγει. Του πατάω το πόδι, βγάζει τα στέφανα, με σπρώχνει στον ώμο για να κάνω άκρη να φύγει. Για πλάκα ξεκίνησε. Εγώ με τον άντρα μου το λύσαμε», ισχυρίζεται η νύφη.

Οι καλεσμένοι στον γάμο και στη βάπτιση που ακολούθησε προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όπως και οι ιερείς που αναγκάστηκαν προσωρινά να διακόψουν.

Η νύφη από την πλευρά της επιχειρεί να ρίξει τους τόνους. Αρνείται ότι ο άντρας της, την χαστούκισε και κάνει λόγο για ένα σπρώξιμο που δημιούργησε ένταση.

«Του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο, προκειμένου να φύγει από το μυστήριο. Μέχρι να γυρίσω να δω τι είχε συμβεί, άκουσα κάτι φωνές και ξαναμπήκε μέσα. Προχωρήσαμε στον γάμο και οι υπόλοιποι έμειναν έξω», περιγράφει.

Παρά τις τοποθετήσεις αυτοπτών μαρτύρων περί τους αντιθέτου, η νύφη αρνείται ότι λιποθύμησε και πως αμέσως μετά ακολούθησε σύρραξη στην εκκλησία, με συγγενείς της να προσπαθούν να πιάσουν στα χέρια τους, τον σύζυγό της.

«Όχι, δεν λιποθύμησα, απλά ψιλοζαλίστηκα από το σοκ και τις φωνές. Έκατσα σε μια καρέκλα. Όταν μπήκε ο σύζυγός μου με πήρε αγκαλιά και είπαμε του ιερέα ότι προχωράμε και προχώρησε και ο γάμος και η βάπτιση», προσθέτει.

Το ζευγάρι απέκτησε παιδί και αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως μας λένε όμως ορισμένοι από τους δικούς τους ανθρώπους, τα προβλήματα στη συμβίωση δεν είχαν ξεπεραστεί.

Μετά το επεισόδιο, ο γάμος διακόπηκε προσωρινά και στην εκκλησία έφτασαν ακόμα και αστυνομικοί. Όπως προκύπτει αρκέστηκαν σε συστάσεις και αποχώρησαν.

Ο επεισοδιακός γάμος ολοκληρώθηκε τελικά λίγο αργότερα, με τους περισσότερους καλεσμένους να έχουν αποχωρήσει. Ακολούθησε η βάπτιση του παιδιού και αμέσως μετά η δεξίωση, με τα κινητά τηλέφωνα, να παίρνουν φωτιά για ακόμα μία φορά.

Η νύχτα ολοκληρώθηκε με τραγούδια, χορό και μουσική, από τους συγγενείς του γαμπρού που έδωσαν το παρών στη δεξίωση.

Όπως έλεγαν ορισμένοι από τους καλεσμένους, ο γάμος δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και μένει να φανεί αν τα άσχημα θα μείνουν στο παρελθόν ή αν στο μέλλον θα ακολουθήσουν ακόμα χειρότερες καταστάσεις, που όλοι απεύχονται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot