FOLLOW US: facebook twitter

Νέα τραγωδία στην Πατρών-Πύργου με δύο νεκρούς από τη Ζαχάρω

Ημερομηνία: 19-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Συγκλονιστικές εικόνες του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη στο 18 ο χιλιόμετρο της Ε.Ο με τρεις ακόμα τραυματίες

Βαρύ φόρο αίματος πληρώνει για μια ακόμα φορά η Ηλεία, στην αιματοβαμμένη άσφαλτο της Πατρών- Πύργου, μετά το νέο θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη στα όρια της Αχαίας με θύματα δύο Ηλείους  

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το τραγικό θανατηφόρο τροχαίο που  σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, στο 18ο χιλιόμετρο της νέας Εθνικής Οδός Πατρών – Πύργου,   στο ύψος των Καμινίων Αχαΐας, όταν ένα ΙΧΕ συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό εργολάβου του ΔΕΔΔΗΕ.

Από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν  αμέσως μετά τη σφοδρή σύγκρουση με την παρέμβαση της Π.Υ, χωρίς τις αισθήσεις τους δύο άτομα από το επιβατηγό αυτοκίνητο, ένας άντρας και μία γυναίκα που όπως διαπιστώθηκε είχαν ακαριαίο θάνατο. Νεκροί είναι ένας 80χρονος και μια 66χρονη απο την περιοχή της Ζαχάρως, σοβαρά τραυματίας ο σύζυγός της 66χρονης.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα ακόμα ΙΧ από το οποίο απεγκλωβίστηκαν τραυματίες τρεις άνδρες, οι δύο ελαφρά ευτυχώς τραυματισμένοι.  Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι αρχές αναγκάστηκαν να διακόψουν την κυκλοφορία στο σημείο του δυστυχήματος, προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες διαδικασίες απεγκλωβισμού.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες, και οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος