FOLLOW US: facebook twitter

Νέα τουριστική επένδυση με ξενοδοχείο στην Ηλεία

Ημερομηνία: 25-10-2023 | Συντάκτης:
φωτογραφία αρχείου

Ολοκληρώνεται σήμερα η δημόσια διαβούλευση όσον αφορά τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη νέα τουριστική επένδυση στην Ηλεία, τη δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας κατηγορίας 4* δυναμικότητας 54 δωματίων / 142 κλινών εντός γηπέδου συνολικού εμβαδού 15.786,19μ2, με συνοδό γήπεδο για την εγκατάσταση του βιολογικού και υπεδάφιου πεδίου διάθεσης συνολικής επιφάνειας 10.099,71 μ2.

Φορέας της επένδυσης, σύμφωνα με τη ΜΠΕ, είναι η εταιρεία KALAMIAS I.K.E..

Το προφίλ της επένδυσης

Η θέση του προτεινόμενου έργου βρίσκεται στη θέση «Πρωτόγυρος» της αγροτικής περιφέρειας Κάστου της Δ.Ε. Κάστρου-Κυλλήνης του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης της Π.Ε. Ηλείας, είναι εκτός εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως, εκτός ορίων οικισμού, εκτός Γ.Π.Σ., εντός Ζ.Ο.Ε.(Α1), εκτός ΒΙΟ.ΠΑ., εκτός αναδασμού και είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.


Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και εργασίες για την κατασκευή των κτηριακών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου.


Το οικόπεδο της εγκατάστασης της μονάδας είναι συνολικού εμβαδού 15.786.19 τ.μ. Επιφάνεια καλύψεως και θα περιλαμβάνει χώρους συναθροίσεως κοινού, ξενοδοχείο δυο ορόφων με αριθμό δωματίων 54 (σύνολο κλινών 142) και συγκεκριμένα 28 δωμάτια στο ισόγειο μεταξύ αυτών και μια τετράκλινη σουίτα καθώς και 26 δωμάτια στον α’ όροφο, τέσσερις πισίνες, 59 θέσεις πάρκινγκ και 4 θέσεις παρκινγκ Αμεα, κήπο 3.243m2. Στο υπόγειο κτήριο θα λειτουργεί Γυμναστήριο, Χώρος περιποίησης νυχιών και μασαζ, ΣΠΑ, Computer center και όλες οι αναγκαίες λειτουργίες του ξενοδοχείου, αποθήκευσης αλλά και φιλοξενίας του προσωπικού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot