FOLLOW US: facebook twitter

Νέα σελίδα για 879 Ηλείους που πέτυχαν στο Πανεπιστήμιο

Ημερομηνία: 29-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Έκτακτο, Νέα
Μεγάλη καθυστέρηση στην ανάρτηση των αποτελεσμάτων λόγω προβλήματος στη σελίδα του Υπ. Παιδείας

Μια νέα σελίδα, ανοίχτηκε χθες, στη ζωή 879 Ηλείων υποψηφίων (από τους 1.121 που συμμετείχαν στις πανελλήνιες) που κατάφεραν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και τις Ανώτερες Σχολές της χώρας. Οι 775υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια του Νομού με την πρωτιά στις επιτυχίες να κατέχει το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας(84 επιτυχόντες) και οι 104 από τα Επαγγελματικά Λύκεια με το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας να συγκεντρώνει και φέτος τις 40 επιτυχίες εξ αυτών.

Οι βάσεις εισαγωγής και τα αποτελέσματα των υποψηφίων εμφανίστηκαν πρώτα στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, για πολύ λίγο όμως καθώς μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά έπεσε και παρέμεινε ανενεργή μέχρι και το μεσημέρι. Το πρόβλημα προέκυψε λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας και της  υπερφόρτωσης που προκλήθηκε – σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας (!)- γεγονός που προκάλεσε μεγάλες καθυστερήσεις στην ανάρτηση των αποτελεσμάτων στα σχολεία και της Ηλείας.

Μετά από πολύωρο… μπάχαλο, οι καταστάσεις προωθήθηκαν αργά το μεσημέρι και αναρτήθηκαν με τους κωδικούς των επιτυχόντων στα Λύκεια.

Και φέτος, η Ηλεία «έδωσε» πολλές πρωτιές με κορυφαία, την επιτυχία του Γιώργου Κατσαλά από το 2ο Λύκειο Πύργου ο οποίος πέρασε στην Ιατρική Αθηνών και βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους πανελλαδικά!

Συγχαρητήρια σε όλους

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Γιώργος Φωτεινόπουλος, χαρακτήρισε τη χθεσινή ημέρα ιδιαίτερα σημαντική καθώς όπως είπε, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και οι βάσεις εισαγωγής των Ηλείων μαθητών και αυριανών φοιτητών. «Από το πρωί, αν και υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, στέλνουμε τις καταστάσεις στα σχολεία προκειμένου να αναρτηθούν τα αποτελέσματα με τους επιτυχόντες. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους όσους πέτυχαν ότι καλύτερο, υγεία και πρόοδο. Και επίσης, στους υπολοίπους υποψηφίους που δε τα κατάφεραν και ήταν ελάχιστοι, ότι οι δυσκολίες στη ζωή είναι για να  προσπαθούμε πιο πολύ και να έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες. Γενικά όμως, οι μαθητές της Ηλείας, έχουν πετύχει σε σχολές υψηλής ζήτησης και βάσεων και έχουμε πολλές επιτυχίες και στην περιφέρεια και στο κέντρο. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος